Sommarlov och sommarpresent till fröknarna

Igår gjorde Elias och Simon sin sista dag på förskolan för detta läsår och har nu sommarlov. Ett långt sådant, tre månader långt. Men, båda två är faktiskt riktigt glada och ser fram emot sommaren. Nu är det först en tur till stugan som står på listan, sedan kommer vi att besöka Furuviksparken lite då och då, ta turer till mummu och ukki, Sommarlov på TV börjar, en husbilssemester väntar och fler turer till stugan. P har även fixat med pool och solpanelen, vilket innebär att vi i sommar förhoppningsvis kommer att kunna bada varmt och skönt när vi vill. (Även P och jag kommer att kunna ta en kvällsdopp om vi vill.) En härlig sommar väntar!       ;)
 
Tidigare år har jag, och de föräldrar och barn som vill på förskolan, samlat ihop pengar till en liten sommarpresent till fröknarna. I år kom jag på det så sent, så istället fick det bli en liten blomma från bara oss då vi vill visa vår uppskattning, trots att de egentligen bara gör sitt jobb. Det är viktigt att visa uppskattnig, tycker jag, och i vår har det varit extra mycket för fröknarna då de råkade ut för en vattenskada, fick flytta till helt andra lokaler, och allt det förde med dig. Då vi inte hann med att fixa vår lilla sommarpresent till fröknarna igår åkte jag, Elias och Simon förbi på förskolan i förmiddags för att lämna över en liten blomma till var och en, och jag tror att presenten blev uppskattad. 
 
 
 
Nu kickar vi som sagt igång sommaren med en tur till stugan. 

Ha det gott! 
Bye! 
 

EU-valet 2014 - check!

Då så, då har vi sagt vårt och röstat. P och jag gick i omgångar och Simon följde med mig. Sötnöten. 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Idag har vi mestadels varit hemma och bara varit. P har ägnat lite tid åt solpanelen samt poolen, och hade det varit en lika fin och solig dag som igår hade vi säkert badat idag. Vi får se om vi kan bada imorgon istället. Håller tummarna. Nu är det middag som gäller, krafterna är slut på oss alla här. Sedan lite planering av kommande vecka kanske; P fyller år, Noel blir 8månader, Simon fyller år, och vi ska upp till stugan en sväng. Klockan 20.00 ska jag sitta i soffan och se ännu ett avsnitt av The Bachelorette, sedan är det jag som slocknar efter det. Ja justja, en PW borde jag såklart ha försökt klämma in någonstans. Hmmm....        :) 
 
Hoppas ni har en bra söndag! 
Bye for now! 
 

En lördag med killarna

God morgon lördag! 
 
Enligt en prognos igår (den på iPhonen, kanske inte så mycket att lita på?) ska det inte bli lika varmt idag som det varit de senaste dagarna. Så, jag har planerat in lite shopping idag; lite Biltema, lite Panduro, lite Plantagen eller Blomsterlandet. Men, nu när jag kikar på vädret igen visar den att det ska bli lika varmt idag igen, så frågan är om vi ska orka ta oss iväg eller inte? Det finns en dag imorgon också såklart. P ska få hänga i hangaren hela helgen och fixa på SeaStaren, så jag det blir jag och killarna som får hitta på något. Frågan är vad vi orkar om det blir så varmt idag igen..... Det är himla skönt att hänga hemma på altanen och titta på Elias och Simon när de plaskar på och njuter av sommarvärme.        :) 
 
Avslutar med en bild jag lyckades få till igår då Simon hoppade och hoppade och hoppade och hoppade och hoppade från kanten ner i båten igår medan han plaskade. (Ja, inte helt optimalt då han dels hade kunnat halka av medan han klättrade upp på kanten, och dels då båten så klart inte är så djup. Men, jag säger nej till så jättemycket och killarna tror inte på mig, så nu fick han prova på och det gick faktiskt bra.) Vilket plask! Och, när Simon ser detta kort ler han jättestort. Älskade kille.        :)
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Nu ska killarna få frukost, sedan ska jag ta en PW innan det blir alldels för varmt ute för att gå.
Hoppas ni får en bra skön lördag och hinner njuta av solen, ni också!  
Bye! 
 

Vill ha en pool!!!

Fredag! Och, så underbart väder även idag! Åh, så vi älskar det (även om jag och Noel är inne ganska mycket då det blir för varmt för honom, stackarn). 

Jag började skriva ett inlägg igår här på bloggen, men som vanligt försvann tiden med middagsfix, annat fix, läggning av små killar, PW, träning av ryggen, tvätt och mys med Noel. När jag kröp ner i sängen runt 12-slaget önskade jag att jag hade haft både fler timmar och mer kraft så att jag hunnit med lite till, men det fick bli sängen.  

Hursom, vi saknar allvarligt en pool!!! Det är så underbart varmt och skönt ute, och det hade varit så jätteskönt att kunna svalka av sig mellan varven. Men, vi har ingen pool (än!) och idag löste vi det hela med att fylla båten med lite vatten. Gissa om Elias och Simon är glada då de har fått plaska runt. Årets första bad! Elias utbrast till och med 'Lycka är att bada!'. Älskade söta blöta killar!      :) 

foto taget med min iPhone 


Nu i eftermidddag ska vi snabbstäda här hemma, och sedan ska Elias och Simon få fortsätta att plaska runt i sin båt. Till middag ska vi se om jag lyckas få till någon form av hempizza. 
 
Hoppas ni har en bra fredag och hinner njuta av dagen, ni också! 
Bye! 
 

Underbara onsdag!

Solen skiner, det blåser endast lite lite lätt och det är över +20grader. Så härligt! Jag har till och med hunnit sitta en liten stund i solstolen på altanen medan Noel sov förmiddag. Snart ska Noel och jag iväg på Föräldragrupp, och efter det ska Elias och Simon hämtas hem från förskolan. Eftermiddagen räknar jag med att vi håller till här hemma och bara njuter av solen. Det enda som saknas idag i det här underbara vädret är en pool. Vi måste köpa pool snart.       :) 
 
Älskar när träden blommar så fint den här tiden på året. Vill faktiskt hellre ha blommor i träden än äpplen och körsbär då de ändå bara ramlar ner i backen och inte tas till vara på. 
 
Hoppas ni har en bra härlig onsdag! 
 
 
 
Bye for now! 
 

Ont om tid och dagarna rusar fram.....

Jag hinner inte kika in på bloggen om dagarna, de rullar på så otroligt fort och när kvällen väl kommer däckar jag ofta samtidigt som killarna gör. Stackars P som får sitta uppe själv. 
 
Idag är det tisdag och sent igår kväll (jag hann sova tre timmar innan jag vaknade till för att byta om och hinna prata med P innan vi kröp ner för att sova för natten) slog det mig att Elias och Simon endast har tre dagar kvar på förskolan innan det är sommarlov. Tre dagar! Det är jättesnart. Alla 15timmars-barn har sommarlov från 1juni-31augusti, tre hela månader, och då är det bara idag, imorgon och nästa måndag kvar för Elias och Simon om det blir så att vi åker upp till stugan när P fyller år. Gissa om Elias och Simon kommer att sakna förskolan och sina kompisar i sommar. Om vi ska överleva tre månader tillsammans hoppas jag på bra väder, och så måste vi helt klart boka in lek-dater var och varannan dag, tror jag. 
 
I helgen var Elias och Simon på piratkalas hos kompisarna I och V. Det var Simons första kalas hos en kompis och det var stort för honom att gå! Sötnöten. Som han såg fram emot kalaset. Jag är så imponerad hur fint, coolt och roligt I och Vs föräldrar hade förberett och fixat med piratkalaset. Jag ska helt klart ta med mig idéer inför framtida kalas och jag undrar om jag inte ska spara inbjudningskortet också, som inspiration. Det slog mig att jag kanske borde köpa en liten låda där jag kan lägga ner diverse saker, en låda som jag sedan kan gå och rota i när jag behöver inspiration till kalas/fester/tillställningar. Hmmm.....
 
För övrigt måste vi här hemma börja planera Simons 3årskalas. Han fyller tre år nästa vecka! Jösses! Jag hade först tänkt att Simon skulle ha kompiskalas söndagen den 1juni, men då den söndagen infaller i samband med långledigt är några av kompisarna bortresta, så jag/vi får omplanera. Simon längtar efter att fylla år i alla fall, och pratar nästan dagligen om att han ska få paket och ha kalas. Älskade killen. Han börjar bli så stor, och det märks på flera sätt. Händer mycket nu.         ;)
 
Annars har vi donat på här hemma, som vanligt, i helgen. Vi har fått en ny gräsklipparrobot som vi inte riktigt är kompis med än, och den försöker vi få att göra som vi vill och inte som den vill. Går sådär. Just nu saknar jag vår gamla robot, men vi ska ge den här en chans i alla fall.  
 
Om en timma är det dags att hämta hem Elias och Simon, och under tiden leker jag här hemma med Noel. Lite kul är det att titta på honom när han leker med LegoDuplo. Igår kom Elias springande in till mig i köket när jag lagade middag och ropade 'Mamma! Mamma! Kom och titta vad Noel gör!'. Noel lekte med Lego och höll som bäst på att slänga alla Lego-bitar ur lådan åt höger och vänster. Sötnöt. Han tycker om Lego.        :) 
 
 
 
 
Hoppas ni har en bra tisdag! 
Bye! 
 

Träningsprogram för min rygg

När jag i tisdags var iväg till sjukgymnasten fick jag med mig ett träningsprogram hem. Min sjukgymnast tror, som sagt, att det är ryggen jag har ont i men att smärtan känns i ljumsken, och att tre graviditeter och bärande på killar har gjort att jag överbelastat/felbelastat ryggen. När jag i tisdags påminde honom om att jag faktiskt haft smärtan sedan jag var 17-18år och fick den i samband med att jag sträckte ljumsken då jag spelade fotboll, sade han att det inte är helt omöjligt att även ryggen fick sig en känga i samband med sträckningen i ljumsken och sedan dess har varit svag. Intressant, tycker jag. Tänk om jag har gått med denna smärta i 20år (jösses! 20år!) och så kan det ha berott på ryggen och ingenting annat. 
 
Jag hoppas att jag orkar hålla i träningen nu och energin som jag går in med. De övningar jag har fått och som jag ska göra varje dag är egentligen rena core-övningar och det blir verkligen ett träningspass varje morgon eller kväll. Jag glömde fråga hur många repetitioner jag ska köra på varje övning, så just nu kör jag 3*10  bara för att jag är van med det. Har jag ont om tid blir det 'bara' 2*10 rep. Jag hoppas att det räcker, i alla fall som en start. 
 
Lite charmigt att en del träningsprogram fortfarande skrivs/ritas för hand:         :)
 
 
 
 
Nästa träff med sjukgymnasten är torsdag nästa vecka, och det ska bli intressant att se vad han säger då. Kanske ska han kolla upp att jag gör övningarna rätt och inte felbelastar ryggen när jag tränar? Just nu känns det som att jag egentligen borde köra på med detta träningsprogram i en månad och sedan gå iväg till sjukgymnasten för att se om det har hjälpt. Men, han bestämmer. Svårast har jag i alla fall med att ändra min gåstil helt och hållet: jag är så van vid att gå på hälarna och rulla fram (tydligen) och det jag ska göra nu är att gå på hela foten. Och, dra in svansen, som min sjukgymnast har skrivit. Jag vet inte alls hur man gör det och just nu känner jag mig som en grottmänniska när jag försöker sätta ner hela foten och trampa fram, det hela blir alldeles för överdrivet. Nåja, jag kanske ger andra som ser mig ett gott skratt där jag går och försöker lära mig!?         :)  
 
Nu, ryggövningar innan det är dags att krypa ner i soffan och se på film. 
Bye! 
 

Lite orättvist är det.....


foto taget med min iPhone 

Solen skiner, det är helt underbart väder ute, shortsen kommer att åka på efter lunch, Elias och Simon leker och studsar runt, och Noel sover skönt. Jag, ja jag städar och torkar golven inne. Livet är inte alltid rättvist....    ;) 

Hoppas ni har en skön fredag! 

Bloggat i farten. 
Bye for now! 


Fixarkväll 2014 på förskolan

Varje år brukar vi ha en Fixardag på Elias och Simons förskola. I år bestämde dock fröknarna att det skulle bli en Fixarkväll i samband med FörskolansDag, och den har vi varit iväg på idag. Jag måste erkänna att det faktiskt tog emot att ta sig iväg i eftermiddags, efter kl.17 åkte vi iväg, då krafterna efter dagens bravader höll på att ta slut. Att åka iväg på en Fixardag kl.10 en lördag, som tidigare år, har däremot bara varit någonting som vi sett fram emot och haft bra med kraft till.
 
Hursom, vi tog oss iväg och det blev en kväll med fix, en del sopning, köttbullegrillning och lek. Elias undrade snällt om jag verkligen kan grilla (och jag tror att jag lyckades värma på köttbullarna helt ok), och Simon tog nog på sig den allra största uppgiften av oss alla när han satte igång och sopade rent i sandlådan. Älskade sötnötter.       ;) 
 
 
 
 
Nu är vi helt slut här och ska ta kvällen. Eventuellt knäpper vi på en film som vi kan somna till. 
ByeBye! 
 

Är det här bra....?

 
 
 
 
Hmmm..... Är det här bra....? Inte riktigt det jag vill att Elias och Simon ska längta till och göra på kvällarna, granntjejen M hänger också gärna på. Jag hoppas att det är nyhetens behag och att intresset lägger sig så småningom. P kom härom dagen hem med ett nytt Wii U till Elias och Simon, och sig själv (såklart!), och sedan har det spelats SuperMario om kvällarna. Ser ni att även Noel är med? Inte bra det här..... Jag har lyckats få igenom att det inte ska spelas spel innan klockan 18 om kvällarna, dagtid är det utelek som gäller. Klockan är snart 18.20, så nu spelas det. Hmmmm.... Undrar om jag får igenom att spelet ska flytta ner i källaren, då kan vi begränsa spelandet lite lite till. Hmmmm....
 
Nu ska vi laga middag och grilla i röken. Sedan blir det nog SuperMario tills det är läggdags. 
 
Hoppas ni har en bra onsdag! 
Bye! 
 

Vi är med....

Studsmatta! Och ojojoj, som Elias och Simon tycker om att hoppa och studsa omkring på den. Helt klart en lyckad investering. Oavsett väder, även i regn, går de ut och studsar, leker och hoppar i sin studsmatta, och gör av med energi. För Simon blir det även ofrivillig balansträning då han inte riktigt än kan stå upp/hoppa när Elias studsar på som mest. Och, han är så söt när han balanserar med händerna och försöker hålla sig uppe. Perfekt med studsmatta!         ;)  
 
 
 
 
Jag hoppas att de fortsätter att leka och studsa runt i studsmattan i många år framöver. Dock måste vi jobba in regler; som att INTE gå på den blå kanten på utsidan av studsmattan, inte slänga sig mot nätet för skojs skull, INTE göra volter eller kullerbyttor när man hoppar. Har jag glömt något tro? Hursom, jag är jätteglad att Elias och Simon har en studsmatta att leka, hoppa och studsa i i sommar!        :) 
 
Bye! 
 

Helg, besök, fest och nu vardag....

Då har helgen passerat och gissa om Elias och Simon har haft kul. De har båda fått hjälpa ukki med att tvätta min bil (Tack snälla för det!), cyklat (mer om det i ett senare inlägg), och spenderat tid i husbilen med mummu och ukki. Simon har även sovit borta för första gången i sitt liv, och även om det var i husbilen som stod parkerad på vår uppfart var det väldigt stort för honom. (Tanken var att om det inte hade fungerat hade det varit enkelt att bara bära in honom och lägga honom i sin egen säng.) Simon var så stolt och glad när jag på lördagmorgonen tittade in som hastigast i husbilen för att ge honom och Elias nya kläder för dagen. Tänk att det gick så smidigt. 
 
På lördagseftermiddagen gjorde P och jag oss redo för att gå på 40årskalas med gänget, och gissa om vi blev glada när vi kom fram till festen och förstod att det inte endast var ett 40årskalas utan även en bröllopsfest. Våra vänner J och V har gift sig och i lördags kunde de äntligen berätta det för alla nära och kära efter att ha hållit det hemligt i över en vecka. Så kul! Och, festen var jättekul! Ett jättegrattis J och V, och Tack för en jätterolig överraskning och fest!          :) 
Elias och Simon gick det heller ingen nöd alls på då de firade FöräldraFritt med pizza, popcorn, chips och festis.   ;) 
 
bild via Instagram - iamisvarld 


 
Nu är det åter måndag, och Elias och Simon ska snart hämtas från förskolan. Jag har åter varit jättetrött i några dagar, och när Noel somnade i min famn i förmiddags runt 10-tiden somnade jag också efter en liten stund. Sedan sov vi fram till tolvslaget. Så skönt, precis vad jag behövde. Nu skiner även solen ute och humöret är på topp.
 
Igår fick jag en fin liten margerit av mina killar, men då jag var jättetrött och ledsen orkade jag inte tyvärr inte uppskatta den alls. Idag har jag däremot gått och tittat på den och är så tacksam. Tänk att så lite gör så mycket. Älskade killar..... Tack!!!
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Hoppas ni har en bra måndag!  
Bye! 
 

Argosen kommer! Den kommer!

 
 
 
 
Så, nu är de äntligen här, mummu och ukki. Som Elias och Simon har väntat. Gissa om de jublade och vinkade glatt när de såg husbilen rulla uppför gatan, jublade då de har saknat mummu och ukki men mest för att det var Argosen som kom.       :)  
 
Nu är det bara jag och Noel hemma då mummu och ukki tog med sig Elias och Simon och åkte in till stan. Spännande med äventyr! 
 
Hoppas ni har en bra fredag! 
Bye! 
 

Shopping med sötnöt

 
foto taget med min iPhone 
 
 
Efter att ha lämnat av Elias och Simon på MediaMarkt med sin pappa i eftermiddags åkte Noel och jag till Valbo och shoppade. Eller, försökte shoppa. Eller, jag försökte desperat hitta någonting snyggt att ha på mig på festen på lördag, men hittade ingenting som kändes bra. Däremot hittade jag kläder till Elias och Simon. Som vanligt. (Jag fick faktiskt hejda mig och inte köpa allt jag ville köpa då det egentligen inte alls var meningen att de skulle få kläder idag.) Vad jag ska ha på mig på lördag återstår att se. Sötaste shopping-sällskapet hade jag med mig idag i alla fall. Älskade söte Noel!        :) 
 
Nu är det dags att ta kvällen, en ny dag väntar imorgon. 
Nighty-Night! 
 

Vill ha....

 
- Jag önskar att vi kunde köpa en liten sån här..... 
 
 
 
 
Ja, Elias har i flera år velat ha en egen mopp och skurhink. Jag som är rädd för att ha en skurhink som vält och vatten rinnande över hela golvet säger bara varje gång att han inte kommer att få en. Stackarn. Men, han får alltid, om han vill, hjälpa till att torka golven och han tycker att det är jättekul. Å andra sidan, i och med att Elias alltid får hjälpa till att torka golven förstår jag inte riktigt varför han ska ha en liten skurhink då han fixar att hantera vår jättebra? Älskade killen.       :) 
 
Så, idag har vi städdag här hemma och förbereder oss för besök i helgen. Om några timmar ska vi åka in till stan och shoppa, och vi får se vad vi kommer hem med. Nu ska jag och Elias fortsätta röja här hemma. 
 
Hoppas ni har en bra torsdag! 
Bye! 
 

Lego-kaos, lek och boll i rullning.....

Det blir lite lätt Duplo-kaos när Elias, eller Simon för den delen, häller ut allt lego på golvet för att leta rätt på en bit eller sätta igång och bygga. Igår byggde de lite med lego igen medan jag förberedde middagen och skickade in kycklingen i ugnen. (Borde även ha förberett den grekiska salladen, som jag hade planerat som tillbehör, redan då men istället hann vi inte få till den. Lärdom: förbered så mycket som möjligt medan killarna leker.) Hursom, Noel fick vara med och leka med Duplo han också, och jag tycker att det är så sött att se dem sitta och leka ihop, alla tre. Älskade killar! 
 
 
 
 
 
Igår följde Elias med sin kompis I efter förskolan och lekte hemma hos henne. Jag blir så glad när han kommer iväg och leker med sina kompisar, samtidigt som det plötsligt blir väldigt tyst i huset här hemma. På något sätt känns det som att Simon kommer att följa med kompisar hem och leka tidigare än Elias gjorde, och det ska bli spännande att se när den dagen kommer.        :)
 
Jag, ja jag var igår iväg till sjukgymnasten för första gången här och det ska bli spännande att se om vi kan få bukt på mitt problem med ljusken. Sjukgymnasten var till en början helt inställd på att det inte är ljumsken som är problemet, utan att jag har ryggproblem och att det är det som påverkar ljumsken. Efter att ha böjt, vridit, funderat, testat igen, dragit, böjt lite till, testat och funderat, så var han dock inte helt säker på att det endast är ryggen som är felet då jag är jättestel i höften. Så, fortsättning följer. Det känns skönt att ändå ha satt igång hela processen och det vore så underbart om jag i framtiden slipper ha ont och istället kan springa runt och leka med Elias, Simon och Noel. Det var det målet jag och sjukgymnasten satte upp. 
 
Idag är det en ny dag. (Texten ovan skrev jag faktiskt igår, men hann aldrig publicera inlägget då kvällen försvann.) Elias och Simon är iväg på förskolan och leker, och tyvärr fick de ta av sig alla regnkläder när de kom dit då de ska leka inne först. Killarna som hade sett fram emot att plaska i vattenpölar och leka ute i regnet.        ;) 
Noel och jag bara ska vara hemma idag. Jag borde allvarligt klura ut vad jag ska ha på mig på 40årsfesten som vi ska på på lördag, samt fundera kring piratkläder till Elias och Simon då de har blivit bjudna på ett piratkalas. Så coolt och spännande! Jo, så behöver jag röja lite då mina kära föräldrar kommer upp till helgen.       :) 
 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
Bye!
 

Ny vecka - nya tag

God morgon, måndag! 
 
Då är en ny vecka igång och solen skiner. Härligt! (Lite kallt är det dock, men vi får ta det.) Elias och Simon är iväg och leker på förskolan, och jag ska ta tag i att tvätta fönster denna måndag. Igår medan Elias, Simon och P var ute och jobbade på med gräsmattan började jag städa igenom vardagsrummet ordentligt, och då jag inte hann färdigt får jag helt enkelt fortsätta idag. Noel somnade precis, så för att hinna med är det lika bra att sätta igång. Jo, och så var det den där deklarationen som ska in idag. Måste komma ihåg.        ;)
 
Man kan inte bli annat än glad när denna lille kille tittar upp på en från sin gåstol. Det är det här leendet vi möts av hela tiden. Älskade glade sötnöt!
 
 
 
 
Hoppas ni får en bra måndag! 
Bye! 
 

Projekt Gräsmatta

Det känns lite som söndag idag, även om det 'bara' är lördag. För, visst är det lördag? Jag antar att den lediga torsdagen bidrar till förvirringen då vi fick en ledig dag tillsammans i familjen mitt i veckan. Det innebär att vi även imorgon kan ägna oss åt att bara vara och dona här hemma, jätteskönt! 
 
Idag har vi som sagt donat på här, Elias, Simon och P ute, och jag inne tillsammans med Noel. Just nu är det gräsmattan som måste få sig en genomgång och ska krattas igenom ordentligt och rensas på mossa, sedan lappas och lagas med jord lite här och där, nytt gräs ska sås, och slutligen ska hela gräsmattan gödslas. Vi har att göra, med andra ord. Däremot har vi inte alls tur med vädret då det blåser kallt, mörka moln drar in och precis i skrivandets stund börjar det regna. Men, regnjackor på så går det.       ;)
 
 
 
 
Jag har kommit in i en svacka när det gäller att laga mat, tyvärr. Jag hittar ingen inspiration, vilket kan bero på något så enkelt som att jag är trött just nu. De dagar vi pysslar och donar för fullt ute och inne glömmer både P och jag totalt bort att planera middag, och så är det idag. Hmmm... Dags att fokusera på den biten. 
 
Hoppas ni har en bra lördag! 
Bye! 
 

Tid med tjejerna.....

Fredag. Idag ska vi passa på att träffa Madde med -e och tjejerna då det var länge sedan vi sågs allihopa. Efter att ha sprungit in på den närliggande affären som hastigast i förmiddags gick jag och killarna till lekparken där faktiskt Madde och M var. Behöver jag säga att Elias och Simon blev jätteglada? När vi väl kom hem för att äta lunch berättade jag för Elias och Simon att Madde och jag har bestämt att vi ska ses i eftermiddag också, men att även L och T kommer att vara hemma då, och killarna blev verkligen jättejätteglada. Så kul att de tycker om tjejerna så. Och, jag får sitta och prata med Madde. Alla nöjda och glada!       :) 
 
Nu medan Simon sover lunch och Elias är ute på gården och leker lite med granntjejen M, ska jag och Noel mysa lite. Sedan ska tvätt in i tumlaren, en ny maskin ska startas, disken plockas ur diskmaskinen, och allt det där andra som hör vardagen till. Ikväll ser jag fram emot att krypa ner i soffan med P och se en film. Är smått trött redan nu, så hoppas dagen går lagom fort. 
 
Hoppas ni har en bra fredag! 
Bye! 
 

Solen kikade.....

Solen kikade fram till slut ändå och det blev inget av snöfallet där runt tre-tiden. Skönt. Istället har P spenderat eftermiddagen och kvällen ute med Simon, Elias har lekt med granntjejen M, och jag har donat på här inne med Noel. En skön lugn dag. Ingen GuitarHero dock. Nu snart är det dags att krypa upp i soffan och kika på TV och Humorgalan.
 
Jag kan inte låta bli att tycka om när Elias kommer med en liten bukett blommor som han plockar ihop här på gården, eller ute i skogen för den delen. Tänk att även maskrosor kan vara fina.        :)  
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Ha en skön kväll och kom ihåg Humorgalan! 
Bye! 

1a maj 2014

Igår kväll när P och jag kröp ner i sängen för att sova låg det ett vitt täcke av snö på marken. Fy, så tråkigt! Vi vill ha vår nu, sol och värme! I och med att det snöade för fullt ute funderade vi på att gå i ide då vi båda räknade med att vi skulle vakna till ett vitt vinterlandskap igen. Men nej då! Någon gång under natten måste snöandet ha övergått i regn då det bara var blött på marken imorse, ingen snö alls. Så skönt. Visserligen har det varit kallt idag, men solen har varit framme på blå himmel och marken grön, så jag är nöjd. Hoppas nu bara att det var den sista snön vi såg för i år igår. Kan vi ha sådan tur, tro? 
Nej, det kan vi inte. För precis nu när jag skrev detta började det åter snöa. Stora vita flingor faller ner från ovan..... Suck...... 
 
Idag har vi umgåtts med svärfar/farfar under förmiddagen. Nu är Elias iväg på 6årskalas hos kompisen G och ska straxt hämtas, Simon och Noel sover. Det lutar åt att det blir soffhäng och GuitarHero resten av dagen, det lockar inte alls att gå ut. Det är väl ok, så här 1a maj? 
 
Elias redo för kalas - med sol i ögonen: 
 
 
 
 
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye! 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!