Baiyoke Sky Hotel Bangkok

Hotellet vi har bott på i Bangkok är Baiyoke Sky Hotel, Bangkoks högsta byggnad. 


Ett bildregn:
(Mer info om hotellet kommer när vi landar hemma igen.) Simon kan simma!

Yeay!!! Simon kan simma!  


Det är inte så att Simon simmar utan att kämpa, och inte så allt simtagen sitter 100%igt än, men han kan simma. Om han hoppar i en pool utan simpuffar kan han simma tillbaka till kanen, och om han vill kan han simma till någon som står en bit ifrån honom. Så coolt och kul!!! Och, det är så kul att se honom så nöjd och stolt när han har simmat en sträcka! Tänk att även Simon knäckte det här med simningen i Thailand, precis som Elias gjorde.       :) 

Det ska bli kul att se vad fröknarna på simskolan säger på onsdag. (Eller, kanske inte nu på onsdag utan veckan därpå. Risk för att Simon går på Thai-tid på onsdag och är jättetrött på kvällen och behöver sova.)  


Imorgon är det dags för oss att åka hem till Sverige igen och planet går kl.09.20. Tidig väckning med andra ord. Dags att säga, 
Nighty-Night!


Ocean World Bangkok

Om man har lite tid över och vill hitta på något i Bangkok kan man absolut besöka Ocean World. Vi blev tipsade om detta på flygplatsen när vi anlände, och då både vi och killarna skulle gilla att titta på fiskar nappade vi på idén. En cool upplevelse! 


Lite roligt var att både Elias och Simon gick runt med sina mobiler och tog kort samt filmade, vilket syns på vissa kort.     :) 

Bye! 


Bangkok

I fredags eftermiddag, eller snarare kväll när vi väl kom ut från flygplatsen, kom vi till vårt hotell här i Bangkok. (Ett inlägg om hotellet och det som finns här kommer.) 


Igår spenderade vi vår första dag här i Bangkok med att åka Tuk-Tuk (vilket verkligen är en upplevelse i sig då trafiken här i Bangkok inte följer några regler som helst känns det som), äta lunch ute på en liten Thai-restaurang, besöka en skräddare, åka lite mer Tuk-Tuk, bada på hotellet, besöka ett köpcentrum där vi också åt middag, och slutligen shoppa på matknaden utanför hotellet. Elias och Simon var mest nöjda med att åka Tuk-Tuk då de kunde ta en massa poké-stops då. 

Ett bildregn från vår första dag: 

Bye! 


En tur till Ao Nang

Igår tog vi oss en liten tur till AoNang. När vi bokade vår resa trodde jag att vi hade bokat vårt boende i AoNang, men det visade sig att vi är ca.20-25min utanför staden. 


Hursom, Elias har varit i behov av en ny keps och solglasögon sedan vi kom hit, så shopping och lunch i AoNang stod på listan. Nu hittade vi inga solglasögon till barn, men Elias hittade en keps som han gillar och även Simon och Noel fick en varsin. Noel, som har vuxit ur sina foppatofflor, fick ett par nya också. 

Vi blev avsläppta av taxin framför en stor fisk i AoNang och även om jag inte vet vad det var för en staty så knäppte jag kort.    :) 

Bye! 


The Pelican Suit

Tidigare har vi alltid bott på Sunwing-hotell när vi har varit till Thailand, och det har passat oss perfekt. Denna resa bokade vi flygbiljetterna först och var sedan inne på att hyra ett hus, men det blev en lägenhet istället. Och åh, så nöjda vi är med vårt boende! Lägenheten har tre sovrum med tillhörande badrum, ett litet enkelt kök, ett vardagsrum och en stoor balkong. Lyxigare rum har vi nog aldrig haft förut. Frukosten är mycket enklare här än på Sunwing och det är det enda jag saknar här, annars är det en underbar plats att pausa på. 


Några bilder härifrån: 
Bye! 


Sportlov i Thailand!

När vi för två helger sedan bokade flygbiljetter och sedan även lägenhet här i Thailand kändes det så rätt och jätteskönt att komma iväg. Efter några tuffa veckor på jobbet så är det ingenstans jag hellre vill vara just nu än här. Vi sover till kl.9-10 på morgonen, går ner till restaurangen och äter frukost, badar, badar, äter lunch, badar, och badar lite till, och äter sedan gott på kvällen. Precis som det ska vara på en semester - det går verkligen ingen nöd på oss här. (Förutom på Elias när han får slut på pokébollar, alla pokéstops ligger långt bort, och det finns många nya pokémons att fånga - då är det eländigt. Men, annars är det lugnt!).      :) 


Ska försöka hinna med fler inlägg. Börjar med våra första kort från resan hit. 
Nighty-Night! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!