Kväll i grillstugan

Tidigare i veckan bestämde vi tillsammans med Ps kusiner K och B att vi skulle grilla uppe vid Bs grillstuga någon kväll. Ikväll var det dags, och åh vilket mysigt ställe! 15personer var vi som fick plats inne i stugan där vi satt och grillade och åt hamburgare. I väntan på grillning, samt efteråt, sprang killarna runt och lekte Jaga med sina tremänningar, för att sedan avsluta kvällen med att grilla marshmallows. Mycket lyckat! (Även om jag var helt inställd på att vi skulle grilla i en indian-kåta. Men, denna var också jättemysig och blir också en sak att skriva upp på inköpslistan till stugan någon gång.)          :)  

 

 
 
kort tagna med min iPhone 
 
 
Nu, dags att sova. Imorgon väntar en ny dag med nya påhitt. 
Nighy-Night! 
 

Besök av vänner!

 

foto taget med min iPhone 
 
 

I fredags kom Elin och Perre, med tonåringarna, upp till oss här i stugan. Så kul att få besök av vänner hemifrån, och så coolt att se ett tält utanför stugan! (Nu måste vi också köpa ett tält så att vi kan campa någon natt på gården här eller hemma med killarna någon sommar. Ett bra tält står på inköpslistan, med andra ord.)

Nu regnade det i fredags, men igår lördag hade vi en skön bara-vara-dag här och gjorde inte alls mycket. Eller, Elin och jag var mest, samt hade kill-koll. P och Perre fixade belysning, skarvde elsladdar och donade på så att vi nu har ljus ute på dass. Skönt när hösten och mörkret kommer!      :)  

 

Nu väntar middag med kusiner och tremänningar. 

Hoppas ni har haft en skön söndag! 

Bye for now! 

 


Fredag och regn

Det är skönt med dagar då man inte har några måsten utan mest donar på med diverse. Så var det igår, torsdag, och förutom att sitta nere på udden och prata så skottade vi sand för att förbereda platsen där badtunnan ska stå (tills traktorn kom ner och gjorde jobbet på bara några minuter med skopan), killarna lekte med sina tremänningar E och A, och vi mest bara var. Idag har det regnat. Dessutom har P åkt på en förkylning och fått feber, stackarn. Roligt var dock att våra vänner P och E, med sina tonårsbarn, kom upp idag och campar utanför stugan nu.       :) 

 

 foto taget med min iPhone
 
 
Hoppas ni har haft en skön fredag! Nu dags att sova. 
Nighty-Night! 
 

Sommar och blogg-lust igen!

Det är den 26juli idag och jag har inte bloggat sedan vi var i Thailand i början av mars-månad. Vart tar tiden vägen??? Det är flera gånger som jag under våren, och sommaren nu, har kommit på att "Det här måste jag skriva och dokumentera!", men sedan har jag inte hunnit. Dessutom har det varit en tung vår, vilket har gjort att jag inte orkat med mycket alls förutom vardag och jobb. Men, nu så! 

 

Natten till igår kom vi upp hit till stugan och det var jätteskönt att vakna här. Äntligen har P semester, så nu hänger vi här ett tag tills skola, förskola och jobb åter börjar i augusti. Idag har vi hängt en stund nere på udden där killarna har lekt med sina tremänningar E och A, medan P har pratat med sin kusin K, och jag med Ps faster R. Samtidigt pysslar vi på med diverse projekt, och byter bland annat ut spisen, installerar ny frys (tack snälla mamma och pappa för den!), fixar till pool med varmt vatten till killarna, samt renoverar badrummet i stugan. Även flaggstång ska slipas och sedan målas, samt ett soldäck byggas. Sedan har jag lust att blogga ikapp och skriva om diverse som har hänt under våren, ingenting viktigt, men om födelsedagar, små stunder osv. Får se hur det går med allt i sommar. Men, det känns kul att skriva igen!     :) 
 
 
 
 
 
Nu en stund till Ö-vik för lite shopping av virke och diverse (vi har sågat ur golvet i badrummet, så det måste byggas upp på nytt igen), samt en tur till återvinningen. 
 
Ha en skön onsdag! 
Bye for now! 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!