Gott Nytt 2018!

Vi avslutar vårt 2017 hemma i lugn och ro. En lugn dag, fortsatt Lego-bygge, god middag, bubbel, film och våra fina killar (som för övrigt är omöjliga att knäppa kort på ibland!).         :) 
 
Nyårsmiddagen: 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

 
Hoppas ni har haft en bra sista dag detta 2017. Gott Nytt År, alla! 
Nighty-Night! 
 
 
 
 

Bara vara-dag...

När en del har börjat jobba nu i mellandagarna igen fortsätter vi att njuta av jullovet och bara vara. Idag har killarna ägnat dagen åt att bygga Lego, spela spel, leka, måla och pärla, medan jag bland annat har läst bok. På eftermiddagen hälsade vi på vanhamummu och hängde hos henne en stund, för att sedan ta en tidig kväll då vi alla var trötta. 
 
Gissa om Elias är nöjd med sitt Technic Lego som han fick av P och mig i julklapp! Instruktioner på runt 180sidor och han har ’bara’ kommit till sida 50. Han har att göra, sötnöten!         :) 
 
(null)
U
(null)
foton tagna med min iPhone
 
 
Nu dags för mig att också sova. Killarna snarkar gott här bredvid och imorgon väntar en ny dag. 
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag! 
Nighty-Night! 
 

Julafton 2017

Tänk att vi idag äntligen har firat julafton. Killarna, framför allt Noel och Simon, har väntat i flera veckor, medan P och jag knappt har hunnit med december-månad. Men, idag var det dags och det var en trött men lycklig Noel som vid läggning sade: 
 
- Det här är den bästa julafton nånsin! 
 
 
Vår julafton i bilder: 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
(null)
 
(null)
 foton tagna med min iPhone 
 
 
Julafton 2017 måste jag komma ihåg då detta var året då killarna började göra julklappar till oss. Framför allt har Simon och Elias haft storproduktion på Fritids denna vecka. Elias, han fick även gå iväg från fritids en sväng en eftermiddag för att köpa en julklapp till P och mig på butiken LillaVita som ligger alldeles vid skolan. Var tvungen att ta kort på julklappen vi fick utav honom. Sötnöten. 
 
Nu är det dags att krypa ner och ta kvälllen. Imorgon väntar årets mysdag, juldagen, då vi bara kan vara.         :) 
 
God Jul på er! Hoppas ni har haft en mysig julafton! 
Nighty-Night! 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!