Tankar så här en söndagkväll.....

Tanken var att vi denna helg skulle ha spenderat hos mina kära föräldrar, och att jag skulle ha varit med och firat en nybliven älskad 40åring i Karlstad. Men, på grund av olika omstädigheter, samt min rädsla att 4timmar (som blir 8timmar med hemresa) skulle ha förvärrat Ps rygg ytterligare, så blev vi hemma. Är så skönt att se att Ps ryggskott håller på att ge sig smått nu och att han små stunder faktiskt kan gå utan kryckor här hemma, samt att han kommer i och ur sängen om dagarna. Vill inte alls riskera att han blir sämre igen. Att även Simon har hittat en helt egen kompis som han har lekt med hela helgen, och som åt lunch här idag, är helt underbart att se. Så, helgen blev annorlunda än tänkt, men ändå bra. 
 
Jag har dock börjat oroa mig för min nacke då jag under dagen idag blev mer och mer stel. Jag är van med att bli stel om nacken, och det brukar ordna sig när jag använder nackmassagen samt spikmattan, så så långt är det lugnt. Det som oroar mig är att jag i torsdags på väg hem från jobbet blev påkörd bakifrån när jag stod i en påfart med bilen och väntade på min tur att köra ut på vägen. Jag har ringt försäkringbolaget och anmält olyckan samt bilverkstan för tid att se om det blev några skador på bilen, men jag har inte alls tänkt på att jag kanske också ska anmäla mig själv till vårdcentralen. Eller, vart är det man anmäler en eventuell skada? Det var en arbetskamrat som tog upp det och berättade att en whiplash-skada kan ta tid innan den visar sig. Är det så? Jag hoppas verkligen att det inte blev några skador efter krocken, vare sig på bilen eller mig, då det inte handlade om någon hög hastighet alls. Men, jag måste nog ändå kolla upp det imorgon. Vart det är jag ska höra av mig, samt se till att anmäla skadan. 
 
Nu är det läggdags för killarna och jag ska sätta mig och förbereda morgondagens lektioner. Hela förra veckan spenderade jag och min mentorskollega med vår nya klass, våra 6or, och oj så små de är jämfört med 9orna vi släppte iväg i juni. Klassen verkar mysig och jag ser fram emot att lära känna alla elevern nu kommande veckor, och hoppas hoppas att klassen kommer att fungera bra. Riktigt kul är det också att veta att jag får följa dem i fyra år nu och se dem utvecklas, tills det är dags att släppa iväg dem till gymnasiet. Men, jag saknar vår gamla 9C. Det gör jag. 
 
Hoppas ni har haft en skön helg. 
Ha en fortsatt skön söndagkväll! 
Bye! 
 

2an för Elias

I söndags bläddrade vi tillbaka i bloggen och tittade på korten som togs när Elias började 1an. I måndags började han 2an, vår store kille, och oj så han har vuxit! (Klicka gärna på länken och kika!) Det är så coolt att få se och följa killarna när de växer upp, samtidigt som jag vill bromsa tiden. Elias är verkligen en skolkille. Att grupperna i klassen har gjorts om och att han nu har sina två allra bästa kompisar i samma klass gör honom riktigt nöjd.       :)

 

Kort tagna första dagen i årskurs 2.

 

 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Den som är observant ser även att kommunen under sommaren har satsat på skolgården och att den är nyrustad. Gissa om det är två mycket nöjda killar som får leka där under dagarna! Alltså, Elias och Simon. (Även om Elias lyckades ramla av den gröna snurran, uppe i högra hörnet på korten, och slog i vänster sida av tinningen i måndags.) 
 
Idag har årskurs 2 varit iväg till Willys-badet och badat, och imorgon väntar skogsutflykt med hamburger-grillning. Nästa vecka får klassen sina matte-böcker och allt börjar rulla på som vanligt igen. 
 
Bye! 
 

Simon har börjat F1an!

I måndags var det skolstart här och äntligen fick Simon börja i förskoleklassen, F1an. En mycket nöjd kille var det som klev innanför dörrarna till skolan, hängde upp kläderna på sin krok och gick och satte sig bredvid sin bäste vän K och lade pussel. Både P och jag var med i klassrummet en liten stund och när det var dags för samling och medan barnen sjöng namn-sången viskade Simon "Gå nu!" åt oss. Sötnöten!          :) 

 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Hoppas nu att Simon kommer att trivas i sin klass och att allting kommer att gå bra framöver. Han har som sagt sin bäste kompis K med i klassen, men jag hoppas att han lär känna fler av sina klasskamrater och hittar några som han kommer att leka med även på fritiden en lång tid framöver. Liten kille börjar bli stor.... 
 
Bye for now! 
 

Plockat blåbär

Idag hann Simon, Noel och jag äntligen med att plocka lite blåbär till mellanmålet. Om det är någonting jag önskar att vi hinner med varje sommar/höst, så är det att plocka blåbär. Nu har både Simon och Noel ätit blåbär som finns runt torpet och vid vedboden var och varannan dag, men att ströva runt i skogen och plocka har vi inte hunnit med förrän idag. Mysigt, tyckte vi alla tre. 
 
 
 
 
foto taget med min iPhone 
 
 
 
Vi är dåliga på att ta oss ut i skog mark, vilket är synd då det verkligen är jättemysigt. Måste försöka ändra på det i höst och ta oss små utflykter då och då. Tror att killarna också skulle gilla det.        :) 
 
Bye! 
 

Stugsista 2017

Igår kväll firade vi Stugsista här uppe då det är (näst) sista gången vi är här för säsongen. (P kommer säkert åka upp några gånger till, men för mig och killarna kan det vara sista gången.) Hursom, lunch igår bjöds vi på nere hos P's kusin N som hade lagat en trerätters, riktigt gott och lyxigt. Sedan hann vi bara tillbaka till stugan för att vila en kortis och ta med grillkött för åka till P's kusin B och äta middag där. När mörkret väl fallit återvände vi till stugan, tände marschaller längs stranden och tittade på fyrverkerier nere på udden. Tyvärr blåste det ordentligt igår kväll, så många av marschallerna slockande (eller, så fick vi inte ens dem att tända ordentligt), men det var ändå fint, även det på andra sidan sjön som lyste upp.  

 

foto taget med min iPhone 
 
 
 
Nu är det söndag och jag ska passa på att diska undan frukosten och lyssna på podd medan killarna hänger en stund nere hos sina tremänningar. Solen skiner idag, så om någon timma ska sedan flaggstången så sig en andra omgång färg så att det lilla projektet blir helt klart. Annars blir det en bara vara-dag igen och hemfärd ikväll. 
 
Hopaps ni får en skön söndag! 
Bye! 
 

Regnig lördag...

 

foto taget med min iPhone 
 
 
 
Sent igår kväll kom vi upp hit till stugan och idag är det regn regn regn här uppe. Lite skönt ändå då tanken är att vi bara ska vara hela helgen utan några måsten och killarna kan hänga med tremänningarna E och A. Riktigt lyxigt känns det att bli bjuden på lunch också, så nu bär det av till Ps kusin N med familj en sväng.         :) 
 
Hoppas ni får en skön lördag! 
Bye for now! 
 

Tre killar friserade - check

Nu är alla tre killarna redo för skolstart på måndag. (Så skönt, för jag är urusel på att klippa men gjorde det i somras då killarna blev långhåriga och svettiga. Så, vår frisör Elin har räddat situationen igen.) Riktigt smidigt är att vår frisör ligger runt knuten och alltid finner tider när vi behöver komma in, och att killarna en efter en kan turas om att komma in när jag messar och säger att det är näste killes tur. 

 

Nyfriserade killar nedan. Observera spexaren i bakgrunden, som sedan hela tiden han klipptes var jätteseriös och inte kunde slappna av riktigt när jag knäppte kort på honom sedan.        :) 

 

 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Hoppas ni har haft en bra fredag och får en skön kväll! 
Bye! 
 

Spontant projekt...

För att klara hösten och mörkret har P spontant påbörjat ett projekt han har tänkt på i flera år här hemma. Så, just nu är minigrävare hyrd, en grop grävs och killarna följer arbetet.           :) 

 
foto taget med min iPhone 
 
 
Bloggat i farten. 
Bye! 
 

Andra dagen på jobbet...

Andra dagen med jobb, fritids och förskola idag.

 

När jag hämtade Elias och Simon på Fritids igår efter jobbet hade Elias så ont i huvudet så att han grät. Stackars älskade killen. Förutom att han tyckte att det hade varit jobbigt att springa efter Simon hela dagen, hade han inte tyckt om lunchen och bara ätit en macka och lite grönsaker till lunch, och knappt druckit vatten under hela dagen. Så, det blev Alvedon och sova i två timmar innan han orkade äta lite lunch och sedan sova igen. Simon, han hade haft en jättebra dag på Fritids, precis som Noel på förskolan. 

 
Imorse vaknade Elias åter med huvudvärk, så han hänger med P idag medan småbröderna är på fritids och förskola. Jag har min andra dag på jobbet, så nu åter till jobb och möten.  
 
foto taget med min iPhone 
 
 
Ha en bra dag! 
Bye for now! 
 

Första dagen på Fritids!

Idag börjar Simon på Fritids! Som han har haft nedräkning och längtat. När han kom ner imorse sken han som en sol och såg så stolt ut. Det här är stort, både för honom och oss! Det är P som har varit med Simon en stund idag, första dagen, och allt verkar gå bra. Underlättar gör så klart att Elias finns på plats, men även att bästa kompisen K också börjar på fritids idag. Älskade killen!         :) 

 

foto taget med Ps iPhone 
 
 

Jag kan inte låta bli att länka på när Elias började på Fritids. Så söt och liten han var då. Det är så kul att ha bilder att titta tillbaka på. Igår var det till och med Elias som sade att hans första dag på fritids finns med på datorn, och ville se inlägget. Sötnötter.              :) 

 

Hoppas ni får en bra måndag! 

Bye! 

 


En tur med Ångtåg Jädraås-Tallås

Idag har vi tagit oss en tur med vänner och åkt ett gammalt ångtåg. Så kul! Och, så coolt det är att de har bevarat ett gammalt ångtåg, en gammal biljettlucka med tillhörande små finesser, gamla tågbiljetter i hård kartong som konduktören klippte hål i ombord, och allting annat gammalt för att ge den där äkta känslan av hur det var att åka tåg för hundra år sedan. Under vår tur till Tallås satt vi på träbänkar i en enkel vagn, och även om det inte är så bekvämt så är det ändå coolt att få upplevelsen. På hemresan bytte vi vagn och satt på något bättre säten som hade renoverats under 1920-talet för att SJ hade tappat resenärer och behövde locka nya resenärer till sina tåg och vagnar. Dessutom fick vi se hur de tog loss och flyttade själva loket från ena sidan tåget till den andra när vi kom fram till ändstationen.          :) 

 

Om man tittar på tågbiljetten, den näst sista bilden i bildregnet nedan, ser man dagens datum men de har bevarat ett gammalt årtal som minne, 13.8.1917. Ett bildregn från vår tur: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Får man chansen ska man absolut testa på att åka gammalt ångtåg - bara för att det är en cool upplevelse. Tips på saker man kan göra!  
 
Hoppas ni har haft en skön söndag. 
Bye! 
 

Att ställa om tiden....

Det är inte det lättaste att ställa om tiden nu inför vardag med jobb, fritids och förskola som börjar nästa vecka. Igår kväll lyckades vi få killarna i säng redan vid åtta-tiden på kvällen, vilket är minst två timmar tidigare än de har gått och lagt sig under sommren, så det var bra. Och, killarna vaknade av sig själva någon gång mellan sju-halv åtta, vilket också är jättebra. Dock är det jag som är toktrött nu när jag var tvungen att kliva upp klockan åtta denna morgon, så hur ska det då inte bli när jag måste vakna två timmar tidigare ändå i övermorgon!?

 

För att orka blir det idag en andra kopp kaffe nu under morgonen för att komma igång och vakna till. Får se vad vi sedan hittar på. Simon ska leka med sin bästa kompis K, men annars har vi inget planerat. Men först som sagt, kaffe.  

 

foto taget med min iPhone 
 
 
 
Hoppas ni har en skön lördag! 
Bye! 
 

Förinskolning - del 2

Idag hittade vi äntligen Fritids på Simon och Elias skola. Jag visste att de har bytt lokaler, men var inte säker på vart, och igår letade vi tydligen på fel ställe. Jag har trott att Fritids ska hålla till i lokalerna där alla tre killarna gick på dagis för två år sedan, och då jag har dåliga minnen förknippade med de lokalerna och gården har jag haft en klump i magen. De nya lokalerna är dock på annan del av skolan, och nu känns det jättebra. Så kul! 

 
Så, nu vet vi vart Elias och Simon ska gå på måndag morgon, och idag har Simon fått gå runt och kika i lokalerna för att bekanta sig med stället så att han vet vad som väntar nästa vecka. Perfekt! Nöjd kille igen! :) 

 
Med nya Fritids- och Förskoleklasslokalerna i bakgrunden. Tummen upp! 
 
 
foto taget med min iPhone 
 
 
 
Nu blir det lite lek på stora lekparken, sedan åker vi till kompisarna L och T och hänger där en stund. 
Bloggat i farten. 
Bye! 
 

Förinskolning - del 1

Idag har Noel, Simon och jag hälsat på en liten stund på förskolan. Åh, så härligt det var att se Noel springa iväg och leka med sina kompisar! Framför allt var det han och bästa kompisen L som sprang runt runt och lekte. Nu var det ingen av fröknarna på Blå som var på plats, men fröknarna på grannavdelningen Grön skrattade och konstaterade att det inte blir några problem alls för Noel att börja på måndag. 

 
 
 
 
 
Från förskolan fortsatte vi mot skolan för att hälsa på Fritids så att Simon kunde träffa sina nya fröknar, men de var tyvärr inte på plats. Men, nöjd var Simon åndå då han såg den nya skolgården som de håller på att rusta coh han förstod att han kommer att få leka där varje dag. 


foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Imorgon får vi försöka göra ett nytt besök på Fritids och hänga där en liten stund. Nu blir det dock lite BW (BeforeWork) för den här mamman. 
 
Bloggat i farten. 
Bye! 
 
 

Sista dagen här uppe....

Idag har vi spenderat sista dagen här uppe i stugan. Det har varit skönt att bara vara här i två veckor, och denna sommar har jag varit mycket mycket lugnare än förra sommaren då vi inte har haft tider att passa och kunnat göra precis som vi känner för. Vi skulle kunna vara kvar i några dagar till, det är bara Noel som längtar hem till kompisen L, men vi behöver besöka både förskola och skolan för förinskolning så att killarna får hälsa på fröknarna igen och är redo på måndag. Tänk att åtta veckors sommarlov snart är slut..... 

 

Hoppas ni har en skön onsdag! 

Bye for now! 

 

 


Projekt Måla flaggstång

Då det är vår näst sista dag här uppe i stugan idag har vi tagit tag i Projekt Måla flaggstång för att hinna slipa och måla flaggstången två vändor. Vi hade inte räknat med regnskurarna idag, men nu äntligen väntar vi på att lasyren ska torka så att vi imorgon förmiddag kan måla på med färg en sista gång innan vi far hemåt igen. 

 

Elias och jag som har kämpat:  

 

 
 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Nu hoppas vi att det blir sol imorgon, eller åtminstone uppehåll, imorgon så att vi får på det sista lagret färg. Nu köpte vi lasyr, och jag hoppas att det är rätt. (Vi blev rekommenderade att köpa det av butikskillen.) Annars får vi göra om och göra rätt nästa år. Att måla fästet blev hursom ett ordentligt lyft, nu lyser det vitt och fint där det står och ingen rost alls syns längre.  
(efterbilden kommer)
 
 
Bye! 
 

Projekt Påfyllning ved - check!

Idag har vi verkligen kämpat här hela högen! Jag och Simon (samt Noel och kusin O periodvis) har sopat och städat ur gammal ved ur vedförrådet, medan P och Elias har sågat stockar och träd så att min kära mamma och K har kunnat klyfa ved, därefter har sedan Simon och jag stapat allt. Under tiden har min kära pappa rensat i badviken, och bror har fixat med grunden till soldäcket. Så kul att alla har hjälpt till!!!!         :) 

 

Vår projekt idag i bilder: 

 

 
 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Nu kom det två ytterligare lass med ved efter att kortet på Simon och mig togs, så vedförrådet blev fyllt ännu mer. Är så skönt att få hjälp med allt idag. Veden som vi nu har i förrådet kommer att räcka x antal somrar och höstar framöver. TACK snälla, för att ni har hjälpt till idag!!!!!!!! Ni är guld!!!!! 
 
 
 
 
 
Bye! 
 

Stora Nolia 2017

Igår hängde vi nästan hela dagen på Nolia-mässan i Umeå. Precis som på StoraNolia för två år sedan började vi med att kika på husvagnar, för sedan fastna vid fyrhjulingar och vattenskotrar. Elias och Simon är bestämda med vad de vill ha för en fyrhjuling, medan Noel blir förtjust i det mesta han ser och vill ha. Vid halv tre-tiden tittade vi sedan på en skoter-show där föraren flippade med skotern, och Simon vet nu vad han vill bli när han blir stor.       :) 

 

Vi hann även under dagen med att kika på stooora maskiner, få våra gummistövlar putsade och behandlade, köpa lite smått och gott, samt hänga vid hoppborgarna. När killarna ville prova på att studsa högt kunde vi inte säga nej. Och, mycket nöjda killar studsade i fem minuter och skulle ha fortsatt studsa om de bara hade fått. 

 

Precis som förra gången fick vi i slutet bråttom och hann inte med mäss-hallarna då tiden rann iväg. Men, med trötta fötter, och trötta killar (och mamma) som somnade i bilen på väg hem var det precis vad vi orkade med. 

 
Några bilder från vår tur: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Idag skiner solen här uppe i stugan, så idag blir det häng här bara med gänget. Sista sommalovsveckan nu.... 
Ha en bra måndag! 
Bye for now! 
 

En skön lördag

Jag älskar när vädret ändrar sig och det inte blir regn som utlovat. I lördags blev det så, så förutom en kort regnskur efter lunch var det uppehåll hela dagen och på kvällen kikade till och med solen fram. Killarna badade, allra mest kusin O som var i poolen från lunch. Även K och jag hoppade i till killarna en stund innan middagen. Förutom bad körde vi även några matcher i Möllky. En skön lördag, med andra ord!         :)  

 

 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Jag hann aldrig publicera inlägget i lördags då tiden rann iväg (hittade den i utkast-korgen), och igår var vi borta hela dagen. Men, några badbilder ska få hänga med här i bloggen, trots att sommarvärmen inte har hittat hit denna sommar.       :)  
 
Hoppas ni har haft en skön helg. Nu, ny vecka! 
Bye for now! 
 

Solnedgång och familjen

 

foto taget med min iPhone 
 
 
 
Ikväll kom mina älskade föräldrar, min bror, K och killarnas kusin O hit upp till stugan. Med sig hade gänget så klart Elias, så nu är vi allihopa samlade igen. Då min bror och hans K firar 10årig bröllopsdag, så blev det middag, bubbel och en massa prat. Vädret bjöd på regn men även en fantastisk kvällshimmel över sjön. Är tacksam över kvällar som denna, och att jag har den familj jag har. Tack för ikväll, älskar er! 
 
Nighty-Night! 
 

I väntan på regnet....

Välkommen, fredag! 

 

Kan vara så att jag gjorde något dumt då jag i förmiddags lovade P att ta killarna på morgnarna första jobbveckan och skjutsa dem till förskola och fritids. Men, just nu sover jag så otroligt gott på morgonen och kliver upp efter alla andra, efter kl.9, så att få sovmorgon nu här uppe i stugan är guld värt. När jag ändå ska upp runt kl.halv sex-sex när vardagen börjar, då kan jag ta morgnarna med killarna också. Det gör mig ingenting. Får se om jag ångrar mig om två veckor.          ;)  

 

I väntan på att regnet ska hitta även oss donar vi på här med diverse. P fortsätter bygga på badrummet (inlägg om Projekt Badrum kommer), Simon rensar under stugan, medan jag och Noel bland annat har rensat ur kastrull-skåpet då det inte har gått att stänga dörren ordentligt. (Håller tummarna för att loppisen nere i Ullånger tar emot en kasse kastruller.) Sedan ska vi nog bada i vår pool i eftermiddag/kväll, även om det börjar regna, då vi har fortsatt värma poolen sedan imorse. 

 

Rensning pågår: 

 

 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Lite roligt är det att göra små fynd när man rensar. Under stugan hittade Simon en gammal kaffekanna som jag tror att vi sparar och använder som vas ute. Visserligen ser den sliten ut, men om vi putsar till den lite tror jag att den blir alldeles perfekt för alla blommor som killarna plockar. Eller? Även Noel hittade en gammal kaffekanna i kastrullskåpet som jag tror att vi behåller som vas inne. Dessutom hittade han två gamla glasburkar som vi behåller som vaser. Perfekta fynd! 
 

Ha en skön fredag! 

Bye! 

 


Bad och plask i massor!

Äntligen! Poolen är fylld och vattnet är över 30grader varmt. Vad killarna gör? Badar! (Även tremänning J var här en stund och badade med killarna.) Vad P och jag gjorde när våra gäster farit hem? Badade!      :) 

 

Ett bildregn från dagen i poolen: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 foton tagna med min iPhone
 
 
 
Så underbart att solen åter tittade fram nu ikväll. Nu är det dags att varva ner och så småningom ta kvällen. Betyget på dagens bad kom från Simon: 
- Pappa, det här var en mysig kväll! 
 
 
Bye Bye! 
 

Besök av farmor!

 

foto taget med min iPhone 
 
 
 
Idag är killarnas farmor här uppe i stugan och hälsar på, tillsammans med sin vännina C. Även Ps faster K är här. Så, medan Simon och Noel badar har vi intagit sittplatsen för lunch, fika och massa prat. Skön torsdag!      :) 
 
Bye for now!
 

Att bara vara...

Det är så skönt att vakna upp någonstans mellan kl.09-09.30 om morgnarna, och göra det tillsammans med killarna. Även Simon och Noel har de senaste veckorna tagit sovmorgon, vilket har varit så otroligt skönt. (Elias tar sovmorgon så snart han får.) Dock vet jag inte alls hur vi ska lyckas vända tillbaka dygnet när vardagen med skola, förskola och jobb börjar igen om mindre än två veckor.... Men, det tar vi i slutet av nästa vecka.        :) 

 

Idag har vi en Bara-vara-dag här uppe i stugan. Det är så skönt att bara gå runt och smådona och vara. Värmaren till poolen är installerad och till kvällen ska vi ta oss ett efterlängtat dopp i varm pool. I väntan på regnet passar P på att klippa gräset på ängen (tillsammans med Simon och Noel), och jag kikar in här, samt varvar att diska med att läsa. 

 

Det är inte ofta både P och jag fastnar på kort samtidigt då någon utav oss nästan alltid står bakom kameran/mobilen. Bjuder dock idag på kort utanför stugan som killarna har tagit:  

 

foto taget av Simon med min iPhone 
 
foto taget av Noel med min iPhone 
 
 
Ha en skön onsdag! 
Bye for now! 
 

Lekparken vid Mariedals Skolan i Timrå

Behöver man ta ett lekstopp inte alls för långt bort från E4an i höjd med Timrå är lekparken vid Mariedals Skolan ett tips. Nu vet jag inte om lekparken är för boende i lägenheterna i bakgrunden på korten, men en stund kan man absolut hänga här. Ikväll lyxade vi till det med kvällsfika i form av plättar med jordgubbssylt och festis till. Nöjda killar - och lekparken fick tummen upp!          :) 

 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Nu dags att ta sista etappen till stugan. 
Bloggat i farten! 
Bye! 
 

Lite praktiskt - check!

Idag har Simon, Noel och jag passat på att fixa lite praktiska saker här hemma innan det nu är dags att åka upp till stugan igen. Kläder är tvättade och nedpackade igen, ny värmare till badtunna/pool är hämtad, katthalsband till Milla och Mojje är köpta, rosé till sommarkvällar köpta, diverse från Apoteket, vi har hängt en liten liten stund i Furuvik (killarna blev sugna på att fiska), och nu är även arbetsbyxor till killarna köpta.  

 

 
foton tagna med min iPhone 
 
Check på den! 
Bye for now! 
 

Roadtrip och leverans

 
foto taget med min iPhone 
 
 
Då är Elias levererad till Orsa Camping där mummu, ukki, kusin O, morbror T och K väntade med husbil och husvagn. Check. 
 
Efter en heldag i bil är vi nu äntligen hemma. Simon och Noel ligger i vår säng och sover, och jag ska krypa ner bakom dem. Check. 
 
Nighty-Night! 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!