Elias har börjat första klass!

 

 
 
 
Idag, måndagen den 22augusti, är en stor dag - Elias har börjat 1an!!! I helgen berättade jag för Elias att jag tycker att tiden har gått alldeles för fort och att det inte alls var länge sedan han var en liten bebis som vi hade på axeln, höll ena handen bakom huvudet och klappade rumpan med den andre. Men, det är sju år sedan, vår Elias har vuxit upp och nu är det skola som gäller. Älskade kille. 
 
På fritids, redan förra veckan, hade Elias faktiskt varit in i sitt nya klassrum och suttit och pärlat, så idag visste han precis var han skulle sitta. När jag hämtat Elias efter skolan och fritids berättade han att roligast idag var matematiken och klassen hade fått börja jobba i en mattebok. Sedan hade fröken på svenskan börjat läsa en Pelle Svanslös-bok, men de hade bara hunnit två sidor i boken. I klassen är de nu 18st elever och både P och jag tycker att det verkar vara en bra grupp. Elias har fått med sig sin bästa kompis N, och några andra bra kompisar, vilket känns riktigt bra. Förutom fröken J och fröken K, som kommer att dela på undervisningen i de båda 1orna, kommer klassen även att ha fritidspedagogen M i klassen större delen av dagarna och det var riktigt nöjda barn när de fick höra det. M är jätteomtyckt, så det kommer att bli jättebra. 
 
Vår skolkille vid sin bänk: 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Förutom skolan satte vi igång med fotbollsträningarna idag igen efter sommaruppehållet. Träningarna började visserligen för två veckor sedan, men då vi har varit bortresta och sedan haft annat för oss så har vi inte kunnat träna förrän idag. Men, nu så. Det var en trött kille som kröp ner i sängen ikväll - och imorgon väntar en ny dag. 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!