En transport-dag, en snäll människa och veckans kort

Idag har vi tagit oss en transport-dag, då P och jag kom fram till att vi vill ha en mysdag imorgon, och efter att ha åkt bil i nästan sex timmar kom vi ikväll fram till Gustavsviks Camping vid åtta-tiden. Jag är så glad att det finns snälla människor här i världen. Efter att ha stått på Gustavsviks parkering och i några minuter funderat på om vi ska campa där för att direkt efter frukosten ta oss in i badhuset, bestämde vi oss för att ändå åka till campingen och se om det gick att komma in här och få en elplats. När vi svängde in på vägen som leder till campingen mötte vi en bil med en tjej i, och konstaterade att det i alla fall måste vara rörelse på campingen då bilen kom åkandes. Väl framme konstaterade vi att det var väldigt stängt, men i samma veva dök bilen vi hade mött upp bakom oss och tjejen som jobbar här släppte in oss, gav oss ett nyckelkort och koden till Servicehuset. Gissa om vi är tacksamma för att hon vände bilen och hjälpte oss! Så jättesnällt!
 
Nu har vi lovat Elias att imorgon, efter frukosten, packa med badkläderna och sedan ska vi spendera förmiddagen med att bada och plaska. Gissa om han också är nöjd!
 
Själv är jag även nöjd då jag äntligen ikväll har lyckats få till korten som jag har knäppt tidigare i veckan och laddat upp dem på bloggen. På min gamla dator är jag van vid att använda PhotoShop, ljusa upp korten lite, spara och lägga ut på bloggen, men jag har ännu inte allt blivit vän med min Mac när det gäller just bildbehandling och allt tar mycket längre tid. Nu dock är det gjort, så vill ni kan ni gärna skrolla ner lite och kika på bilder från bland annat KustCamp Ekön och Marinmuséet.     :) 
 
Nighty-Night! 
 

Ute i underbart vårväder

Åh, underbara vårväder! Visserligen är det lite kyligt i luften, men solen skiner och med ordentliga kläder är det bara skönt. I väntan på lunch var Elias och jag ute och lekte på gården här hos kusinerna en stund, så skönt!      :)


 

 

Bloggat i farten. 

Bye! 

 


Marinmuséet i Karlskrona

I dag har vi tagit oss en liten tur till Marinmuséet i Karlskrona tillsammans med småkillarnas kusiner, faster och farmor. Under den lilla stund vi var där hann Elias springa runt, tala i kom-radio, klättra, ratta och testa det som finns på övervåningen där barnens lekyta finns. Jättekul har han haft. Även Simon kikade runt lite. Kusinerna smaskade sedan glatt i sig glass medan vi fikade, och sedan avslutade vi med att kika på båtarna som ligger utanför muséet innan det var dags att fara tillbaka till Kristianopel igen. En mysig tur.     :)  

 

Några kort jag hann knäppa under vår tur:  

 

'Nu är det middag och kvällslek som gäller.
Bye!


I förrgår kväll kom vi ner hit........

I förrgår kväll kom vi ner hit till Kristianopel och småkillarnas kusiner och familj, och sedan dess har det varit full fart på Elias och Simon. Elias leker för fullt med kusinerna L och J, medan Simon hänger på i sin fart. Igår fyllde även kusin J åtta år och dagen bjöd på Thai-mat, firande, tårta och lek både ute och inne. Elias är väldigt fascinerad av snögrottan kusinerna har byggt, och till kvällen blev den en mäktig snölykta som sken upp i mörkret.      :) 
 
 
 
 
 
Om en stund ska vi bege oss av på utflykt till Karlskrona. Nu först lite lunch. 
Hoppas ni har det bra. 
 
Bye! 
 

En förmiddag på KustCamp Ekön

 
 
 
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är mysigt att bo på camping på vinterhalvåret. Här på Kustcamp Ekön är det bara vi och vaktmästaren idag, och det är så lugnt. I förmiddags var jag och småkillarna iväg och lekte en liten stund på lekplatsen som finns, och trots att det faktiskt är lite småkyligt, och trots att Simons näsa rann konstant, var det kul och vi var alla nöjda. Jag hade hoppats på att hinna få till fina vinterkort vid havet, precis som vi fick till för två år sedan, men det får bli en annan gång. 
 
 
 
Medan P fixade snabblunch, köttbullar, passade jag och småkillarna på att diska undan frukosten och även det höll oss aktiverade en liten stund. Nöjdast var nog Simon som verkligen älskar att plaska med vatten.      :) 
 
 
 
 
Efter bus i husvagnen på morgonen, utelek, disk och lunch är småkillarna trötta nu och vi ska fortsätta åka söderut.   
 
Hoppas ni har en bra måndag! 
Bye Bye! 
 

Morgonkaffe och rust

Denna första morgon på sportlovet har vi vaknat upp i husvagnen på Kustcamp Ekön, jättemysigt. (Trots en lite väl spännande start igår kväll när vi körde fast med hela ekipaget.) Efter en lugn frukost och morgonkaffe är det nu lite rust av husvagnen som gäller, och Elias och Simon har gett sig på bordet. Bra att ha verktygen med sig när man är iväg.      ;)


 

 

Ha en bra måndag! 
Bloggat i farten. 
Bye!

 


En paus med lite lek

Efter en liten paus sitter vi nu i bilen igen på väg söderöver. På BurgerKing längs med E4an utanför Järna har de en perfekt klätterställning som barn kan leka och klättra i, och där har Elias och Simon hunnit sträcka på benen och leka lite medan vi tagit en kaffe. Riktigt bra. Och jo, Elias ville absolut ha sina arbetsbyxor på sig idag.      :)
Hoppas bara att de resterande milen vi har kvar nu till campingen går smidigt.


 

 

Bloggat i farten. 
Bye! 

 


Nu så, nu är....

Nu så, nu är vi på väg.      :)

 

 

Bloggat i farten. 
Bye!

 


Nu är det söndagsmorgon i alla fall......

hihihii..... Nu är det söndagsmorgon i alla fall. Jag vet inte hur jag egentligen tänkte igår förmiddag när jag skrev inlägget, men det kan ha varit fredagen hemma med småkillarna som fick mig att bli smått förvirrad. Söndagmorgon, och vi packar in det sista i husvagnen idag för att om ett tag bege oss iväg på en veckas tur med husvagnen. Elias är pigg och har bara lite hosta, inget spår av febern mer vilket är skönt. Simon verkar också vara frisk, och hans vänstra öga varken rinner eller guckar. Det gjorde den inte igår heller. 
 
Det ska verkligen bli jätteskönt att komma iväg under dagen, och bara få vara i en hel veckas tid utan krav. Dock är jag inte helt vän med husvagnen vi har hyrt, och vi får se hur vi får till det med utrymmen, garderob, Simons sovplats och så. Det blir säkert bra, bara vi får klura lite.
 
Nu, morgonkaffe med svärfar som är förbi och hälsar på. Småkillarna har fullt upp med att måla teckningar åt farfar.     :)   
Hoppas ni får en skön söndag! 
Bye for now! 
 

Packning pågår....

Här pågår packning och städ för fullt denna söndagsförmiddag. Elias och Simon ansvarar för leksakerna och har sin lekpåse snart full.     :)  

  

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Annars är Elias pigg och har ingen feber längre, och Simons öga guckar heller ej så mycket. Det finns hopp, och jag hoppas hoppas att vi är något sånär pigga och kan ta oss iväg imorgon på vår husvagnstur. 

 

Ha en skön lördag! 

Bye for now! 

 


Hemma med sjuklingar....

Idag är det min tur att vara hemma med småkillarna, och de då är relativt pigga är det bara kul och mysigt. Vi har inte gjort mycket alls denna förmiddag utan bara varit. Elias är fortfarande lite varm av feber, och igår kväll började Simons vänstra öga rinna och nu har han ögoninflammation. Stackars små. Jag tycker de ska få vara friska snart. Inte det att jag tycker att det är jobbigt att vara hemma och VAB'a, för jag har insett att jag inte kan styra över detta och då är det lika bra att släppa stressen och tankar på jobb, men jag önskar däremot att både Elias och Simon kan få gå på förskolan, träffa sina kompisar, leka och göra roliga saker. Visst kan vi pyssla lite här hemma, men då vi verkligen får hålla oss hemma för att inte smitta någon annan blir utbudet på pyssel och påhitt ej lika stort.   

En liten tur till mataffären en stenkast bort blev det i alla fall innan lunch, och tydligen är inte julen över helt och hållet eftersom båda småkillarna insisterar på att få tomtegröt till frukost varje lördagsmorgon....     ;)     

 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Hoppas ni mår bra och har en bra fredag! 

Bye! 

 


En lite piggare, en med feber.......

Efter att ha fått vila ut och sova i nästan elva timmar har denna dag flytit på mycket bättre än gårdagen och jag känner mig piggare trots tung hosta. (Klockan är snart halv tolv och jag är fortfarande vaken.) Istället har stackars Elias åkt på det jag har, vad det nu än är, men förutom tung hosta även fått 39graders feber. Stackarn. Innan läggdags fick han ta en hutt Alvedon och jag hoppas att han får sova ordentligt hela natten så att han också får samla på sig krafter och bli frisk. Och, jag hoppas hoppas att detta inte blir något långvarigt eller jobbigt för Elias. 
 
Jag måste säga att denna månad inte alls har varit rolig, och småkillarna har varit sjuka ganska mycket. Idag, bättre sent än aldrig, lade jag in VAB-dagar hos Försäkringskassan och fy vilket jobb bara det är. Varför måste man först anmäla VAB för att sedan ansöka om VAB-penning? Varför sparas ej uppgifterna när man anmäler VAB, så att man enkelt kan bekräfta och ansöka om VAB-penning istället för att på nytt fylla i alla uppgifter? Och, varför kan inte uppgifter om sambo/make/maka sparas, så att man slipper klicka i hurvida man bor ihop med den andre föräldern i varje ansökan? Om jag söker VAB-penning för båda småkillarna i samma veva då de varit sjuka samtidigt, har jag troligtvis inte hunnit flytta isär från den andra föräldern på fem minuter? Eller, hinner man sådant? Jag vet att det egenligen inte är någon jättestor sak att klicka i uppgifterna, men samtidigt kan det aldrig skada att Försäkringskassan har bra, smidiga och enkla sidor när de ändå används ofta? Eller, har jag missat någon smidig och enkel sida de har? 
 
Hursom, tur i oturen är det imorgon planeringsdag på förskolan, så småkillarna blir hemma och ska få en efterlängtad pappa-dag. Troligtvis hämtar de hem husvagnen som vi ska hyra i en vecka, och sedan ska vi packa in oss i den i några dagar innan vi far söderut på sportlovet. Om vi får vara friska. Jag håller tummarna för att vi får vara det. Jag tycker nog att det är vår tur att få vara friska nu. Inte bara vår, utan allas tur. 
 
Nu, dags att ta kvällen. Hoppas ni mår bra.     :) 
Nighty-Night! 
 

Hosta och värk.....

Jag vet inte vad jag har åkt på, men jag hostar något alldeles förfärligt, så pass att det smakar järn i munnen och gör ont i bröstet. Dessutom värker kroppen, framför allt från midjan och nedåt. Fy, för att vara sjuk. Jag får vara glad över att jag inte har någon jättehög feber, för det är det som saknas för att det ska vara någon av influensorna som går nu? Eller? Hursom, ända sedan jag hämtade småkillarna på förskolan har jag legat i soffan och inte orkat med någonting alls. 
 
På jobbet idag började Kärleksveckan. Jag beundrar alla 12-13åringar som vågar ställa sig på scenen i aulan inför hela skolan och uppträda, och invigningen av Kärleksveckan bjöd på en massa underhållning imorse. Får se hur jag mår imorgon, om det räcker med att sova i tio timmar samt stoppa i sig x antal Alvedon imorgonbitti och åka iväg och jobba. 
 
Annars mår småkillarna och P bra, även om alla är trötta här idag. Några minuter till, sedan ska vi krypa i säng och ta kvällen. 
 
Hoppas ni mår bra. 
Bye! 
 

4års-kalas i lördags

I lördags hade Elias sitt 4års-kalas och oj så nöjd han var efteråt. Så pass att han igår, söndag morgon, sade att han tyckte att det var så roligt så att han ville ha kalas igen. Söte kille.    :) 
 
4års-kalaset, som hade lite tåg-tema, bjöd på kompisar, massa bus, glasstårta, bullar, kakor, saft, fiskedamm, ballonger och en massa mer lek och bus. Jag fick en idé om att ge Elias och hans kompisar små (nyårs)strutar när de kom, strutar som skulle fungera som isbrytare, strutar som låter, men konstaterade att det inte kanske var en av mina allra smartaste idéer då det blev ett väldigt tutande här hemma. När sista kompisen kom sade den mamman att det lät och tutade ända ut på gatan. Men, barnen var glada och efter ett tag glömde de bort stutarna då leken tog över. 
 
 
 
Tyvärr hann vi i lördags inte träffa alla kompisarna då några blev sjuka och inte kunde komma, och nu klurar jag på när vi ska få till en lekdate tillsammans med dem. Vem vet, det kanske blir en lekdate som går lite i kalasets tecken ändå, och Elias kommer då att vara mer än nöjd.      ;) 
 
Jo, och Tack, snälla Madde med -e som stannade kvar och höll oss sällskap genom hela kalaset, samt hjälpte oss när det var fikadags. Tack snälla!      :) 
 
Bye! 
 

Alla Hjärtans Dag - och en fyraåring!

Imorse vaknade Elias när jag höll på att stöka i badrummet, och som vanligt gick jag in till honom, bäddade om honom och viskade att han får sova en liten liten stund till innan det är dags att stiga upp. Imorse viskade han tillbaka: 
 
- Kommer ni in med paketen snart? 
 
 
Hihihiii..... Åh, så han har väntat på denna dag, sin 4årsdag. Och ja, jag smet in i vårt sovrum till P som stod redo med Simon i famnen, tog upp paketen som vi slagit in igår kväll, och så gick vi sjungande in till Elias som låg och väntade. Lycklig har han idag fått öppna paket, blivit firad på förskolan, fått äta tacomiddag, fått äta glasstårta samt öppna några till paket. Jag vet inte varför, om det var det att han skärpte sig lite extra eftersom farmor åt middag med oss ikväll, men vid middagsbordet verkade han verkligen ett år äldre och så mycket klokare. 
 
Sent igår kväll, när jag smet ut med soporna, snöade det lite fint och det fick mig att tänka tillbaka på den där tidiga morgonen för fyra år sedan då vi fick Elias, för det snöade lite fint den morgonen också. Jag tycker att tiden har gått alldeles för fort, för är det inte ganska nyligen vi höll vårt allra första knyte i famnen och undrade hur i hela friden vi skulle lyckas byta blöja på honom, bära honom och ha honom hos oss utan att göra bort oss totalt? Jag har sagt det många gånger tidigare, och jag hinner verkligen inte med. Men, hela fyra år är han nu, vår Elias. Vår älskade store lille kille, Elias, som kom på Alla Hjärtans Dag. Tack, alla ni som firat och gratulerat Elias på något sätt idag!
 
 
(bilder kommer under morgondagen)
 
 
 
 
Det har varit en lite rolig Alla Hjärtans Dag idag, och roligt har det varit även på jobbet. Jag har alltid varit lite fånigt förtjust i Alla Hjärtans Dag, och speciellt roligt är det att få visa människor runt om mig att jag uppskattar dem, även om det bara är med ett litet mess, en ros, eller ett litet glas med gelehallon på skrivbordet. Jag önskar bara att jag idag hade kunnat köpa en ros till alla jag tycker om som inte bor här i närheten, för att påminna även dem/er om att jag uppskattar dem/er. Jag är så tacksam för alla runt om mig, så TACK för att ni finns! 
 
Bye! 
 

Lång onsdag med kvällspyssel

Onsdagar är långa dagar. Klockan fem slutar jag på jobbet, och efter att ha farit till diverse affärer på vägen hem idag kom jag innanför dörren strax innan sju och hann precis gosa med Elias och Simon innan det var dags för dem att sova. Nu sover småkillarna gott i sina sängar och det är dags för P och mig att blåsa upp ballonger, slå in paket och pyssla lite.      ;)


bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Hoppas ni har haft en bra onsdag. 
Bye Bye!

 


En pussla ihop-dag......

Idag, tisdag, är en sådan där dag då vi får pussla ihop dagen bäst vi kan eftersom vi väntar på att de 48timmarna i karantän ska ta slut och dagen ändå innehåller massa måsten. Halva förmiddagen har småkillarna varit hemma med sin pappa, och sedan har de lekt med sin farmor fram tills det att jag slutade och kom hem vid halv tre-tiden. Nu i några timmar är jag hemma och leker, för att sedan lösas av av farmor igen då jag ska på Föräldramöte på förskolan. P jobbar fram till halv åtta, och kommer hem lagom till läggningsdags. Det är vår tisdag, det. 
 
Nu ska snart kycklingen in i ugnen så att middagen får sköta sig själv, och jag ska fortsätta leka med Elias och Simon. Båda mår bra efter helgen, vilket är skönt. Elias har till och med varit ute och skottat uppfarten tillsammans med sin farmor under förmiddagen, och det är ett bra tecken.     :) 
 
Dags att fixa middag. Hoppas ni har en bra tisdag! 
Bye for now! 
 

Dagens småkillar

Dagens, mellan varven busiga, småkillar. Skönt att de båda börjar må bättre. Älskade småkillar.  
 
 
 
Bye! 
 

Vi målar lite.....

 

fotat med min iPhone 

 

För att fördriva lite tid idag passar vi på att måla stenar. Jag har en tanke bakom pysslet, och första steget är att måla stenarna vita. Simon litar jag tyvärr inte helt på, så han får måla med vatten just nu. Nästa gång, när han har målarrock på och jag bättre skydd på bordet, får han måla med vattenfärg.    :)  

 

Bye! 

 


Lek varvat med soffmys idag

Idag är det återhämtning efter en helg med magsjuka/vinterkräksjuka som gäller. Hela kvällen igår kräktes Elias och han var så trött, stackarn. Tidigare har Elias haft magsjuka på morgonen/förmiddagen, och då haft kraft i och med att han sovit hela natten. Igår var det dock tungt. Idag däremot är det två relativt pigga småkillar som varvar lek med soffmys, och just nu är det soffmys som gäller.

- Vill du hålla min hand? frågade Elias sin lillebror nyss.

- Mmmm...., blev svaret.   

 

foto taget med min iPhone 

 

 

Älskade söta småkillar. Egentligen hade jag nog velat säga till Elias att inte hålla Simon i handen då han är magsjuk, men samtidigt har Simon varit det så det är nog ingen större fara. Eller? De har fått mysa tillsammans i alla fall. 

 

Hoppas ni har en bra måndag. 

Bye! 

 


Söndag med fortsatt sjukstuga

Vi fortsätter vår sjukstuga här och för en stund sedan började Elias kräkas. Stackarn. Simon mår relativt bra, även om han igår efter lunch kräktes en gång och vi fick börja om vår 48timmars karantän från början igen. Fortfarande idag kan Simon svälja och svälja så det ser ut som att han ska kräkas, men det har inte kommit något mer. Nu ligger istället Elias i soffan och vi har fullt sjå med att hjälpa honom och hålla Simon på avstånd då Simon givetvis är nyfiken och vill se vad som händer med storebror. 
 
Snälla snälla låt magsjukan försvinna nu och låt oss bli friska. Det är inte alls kul med magsjuka/vinterkräksjuka. Jag ska även meddela min chef redan nu att jag inte kan komma in och jobba imorgon, och hoppas på att hon hinner komma på en lösning inför morgondagen då jag skulle ha hoppat in för två kollegor under dagen. Inte det att jobbet är viktigare, men jag kan inte låta bli att känna mig skyldig då jag inte kan göra det jag lovat. Det viktigaste är dock att småkillarna blir friska, och att vi förhoppningsvis kan fira Elias när han fyller fyra år nästa vecka utan att vara sjuka hela familjen. 
 
Hoppas ni har en bra söndag! 
Bye! 
 

Liten kille, stor snöskyffel

 

 

Ute blåser det ordentligt och snön yr denna lördagsförmiddag, men Elias kämpar tappert på och är så duktig på att skotta. Här inne har vi en pyssla om Simon-dag då han idag är liten och ynklig. Igår förmiddag var han mest frustrerad på mig då han varken fick äta eller dricka så mycket som han hade önskat, och när han väl fick lunch åt han med god aptit. Sedan spenderade Elias och Simon dagen med att leka och busa. När man såg Simon igår kunde man inte alls tro att han hade haft magsjukan i torsdagskväll. Idag är det dock en tröttare Simon här, som nu sover förmiddag. Ingen av oss andra har haft magsjukan än, även om jag igår vid lunch inte alls mådde bra och var säker på att jag skulle kräkas. Får se när och vem som åker på det härnäst......

 

Hoppas ni får en bra lördag! 

Bye! 

 


Hej och Välkommen....

Hej och Välkommen hem till oss, säger vi till magsjukan/vinterkräksjukan. (Vad är det för skillnad? Vinterkräksjukan kan hålla i sig i några dagar, kräks man även dessa dagar?) Stackars Simon kräktes i kapprummet på förskolan precis när vi i eftermiddags skulle åka hem, och sedan har det fortsatt. Stackars stackars liten. Än så länge kan vi relativt snabbt märka på Simon då han vill kräkas eftersom han tar ut nappen och börjar svälja om och om igen. Stackars liten har inte kommit på att kräkset ska ut, och istället kämpar han och försöker svälja hela tiden. Jag hoppas hoppas att fröken, som var kvar på förskolan när jag hämtade, inte blev smittad då hon hjälpte till att städa upp efter oss, och jag hoppas hoppas verkligen att inte Simon har smittat andra under dagen. Simon, som idag annars har haft en jättebra dag på förskolan och lekt jättebra. 

 

Jag har tagit en näve vitpeppar och går och spritar händerna mest hela tiden, detsamma gör P och Elias. Elias har fått stränga order om att inte vara nära Simon, och inte gå efter och kika när Simon kräks. Återstår att se vem utav oss som åker på magsjukan/vinterkräksjukan härnäst. 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Imorgon och hela helgen blir vi hemma, och får ställa in alla andra planer. Jag hade först tänkt åka iväg till jobbet i max en timma imorgon för att förbereda och starta 9orna som ska skriva NationelltProv, och sedan låta någon annan sitta provvakt och åka hem. Men, nu när jag funderar på det så vore det kanske oansvarigt att åka in och smitta andra? Jag räknar nästan med att jag också kommer att åka på magsjukan/vinterkräksjukan, och då är jag nog smittad imorgon bitti? Eller? Kan man åka in, förbereda, ställa fram datorer, hålla genomgång, önska eleverna lycka till, och sedan åka hem? Jag kommer inte att ta på någon och smitta på så sätt, så kan det fungera? (säger en som är alldeles för plikttrogen, inte vill göra andra besvikna och har svårt att släppa taget om jobb....) 


Hoppas i alla fall att ni alla klarar er undan och är friska! 

Bye! 

 


Första gången på gympan idag!

Igår kväll packade Elias sin gympapåse för första gången. Tanken var att han redan förra måndagen skulle få följa med på gymnastik, men då var både han och Simon förkylda så det blev inget av det. Idag tog Elias med gympapåsen till förskolan och hade bestämt talat om för fröken att han skulle ha gympa idag. (Då hade vi ändå pratat om att det kanske inte skulle vara gympa idag utan någon annan vecka, men att gympapåsen skulle med för säkerhets skull. Vi hade också gått igenom att han skulle byta om, lyssna på fröken, duscha, tvåla in sig och smörja in sig själv.) Fröken hade dock tyckt att det var lite roligt att Elias lät så bestämd när han meddelade att han skulle ha gympa, så han fick följa med. Och, det var en stolt, glad och nöjd Elias som ikväll berättade att han hade bytt om själv, lekt ekorre på gympan, lekt affär, vilat, duschat och badat bastu. Jättekul tycker vi att det är, att han så smått under våren får följa med på gympan. Tänk så mycket han kommer att lära sig, vår Elias.       :)    

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Annars har första dagen på förskolan efter en veckas sjukstuga gått bra. Simon hade vinkat HejDå till sin pappa imorse och inte alls gråtit, och både Elias och Simon var nöjda när jag kom för att hämta. Nu hoppas hoppas jag att våra småkillar får vara friska ett bra tag framöver och komma iväg till förskolan för lek, pyssel och annat, och att P och jag kan jobba. Peppar peppar...... 

 

Bye! 

 


Kurragömma och tågbana denna morgon

Här förvarar vi våra små. Var förvarar ni era?    ;)  
 
 
 
 
Hihihii..... Nejdå, men Elias och Simon har tydligen hittat ett nytt gömställe här hemma som är riktigt populärt. Så, denna sköna lördagsmorgon har vi lekt kurragömma, samt byggt tågbana. Eller, Elias har byggt tågbanan helt själv. Jag och P har varit med och påmint om att Simon måste få vara med och leka han också. 
 
 
 
 
Efter en lite grå morgon har nu solen tittat fram och vi får se vad vi hittar på här idag. Just nu är dock tågbanan mest intressant, så vi leker en liten stund till med den. 
 
Hoppas ni får en skön lördag! 
Bye! 


Friluftsdag idag

Idag har vi haft en underbart skön Vinterfriluftsdag på jobbet. Vid halv tio-tiden, en halvtimma innan eleverna kom, gick jag runt 2km-spåret och satte upp en tipspromenad jag hade satt ihop, och åh så skönt det var att ta en promenad. Därefter har jag och mina kollegor varit ute med våra elever och njutit av det underbara vädret med solsken och några få minusgrader. Riktigt tur med vädret har vi haft. En helt underbart skön dag idag, och termomuggen jag (och P som fick en egen) fick i julklapp av bror och Karin får mycket väl godkänt. En kaffe med grädde ute i promenadspåret var jättegott!       :)

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Hoppas ni har haft en skön fredag! Och, att ni får en skön fredagskväll. 

Bye! 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!