Alla Hjärtans Dag - och en fyraåring!

Imorse vaknade Elias när jag höll på att stöka i badrummet, och som vanligt gick jag in till honom, bäddade om honom och viskade att han får sova en liten liten stund till innan det är dags att stiga upp. Imorse viskade han tillbaka: 
 
- Kommer ni in med paketen snart? 
 
 
Hihihiii..... Åh, så han har väntat på denna dag, sin 4årsdag. Och ja, jag smet in i vårt sovrum till P som stod redo med Simon i famnen, tog upp paketen som vi slagit in igår kväll, och så gick vi sjungande in till Elias som låg och väntade. Lycklig har han idag fått öppna paket, blivit firad på förskolan, fått äta tacomiddag, fått äta glasstårta samt öppna några till paket. Jag vet inte varför, om det var det att han skärpte sig lite extra eftersom farmor åt middag med oss ikväll, men vid middagsbordet verkade han verkligen ett år äldre och så mycket klokare. 
 
Sent igår kväll, när jag smet ut med soporna, snöade det lite fint och det fick mig att tänka tillbaka på den där tidiga morgonen för fyra år sedan då vi fick Elias, för det snöade lite fint den morgonen också. Jag tycker att tiden har gått alldeles för fort, för är det inte ganska nyligen vi höll vårt allra första knyte i famnen och undrade hur i hela friden vi skulle lyckas byta blöja på honom, bära honom och ha honom hos oss utan att göra bort oss totalt? Jag har sagt det många gånger tidigare, och jag hinner verkligen inte med. Men, hela fyra år är han nu, vår Elias. Vår älskade store lille kille, Elias, som kom på Alla Hjärtans Dag. Tack, alla ni som firat och gratulerat Elias på något sätt idag!
 
 
(bilder kommer under morgondagen)
 
 
 
 
Det har varit en lite rolig Alla Hjärtans Dag idag, och roligt har det varit även på jobbet. Jag har alltid varit lite fånigt förtjust i Alla Hjärtans Dag, och speciellt roligt är det att få visa människor runt om mig att jag uppskattar dem, även om det bara är med ett litet mess, en ros, eller ett litet glas med gelehallon på skrivbordet. Jag önskar bara att jag idag hade kunnat köpa en ros till alla jag tycker om som inte bor här i närheten, för att påminna även dem/er om att jag uppskattar dem/er. Jag är så tacksam för alla runt om mig, så TACK för att ni finns! 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!