Hej och Välkommen....

Hej och Välkommen hem till oss, säger vi till magsjukan/vinterkräksjukan. (Vad är det för skillnad? Vinterkräksjukan kan hålla i sig i några dagar, kräks man även dessa dagar?) Stackars Simon kräktes i kapprummet på förskolan precis när vi i eftermiddags skulle åka hem, och sedan har det fortsatt. Stackars stackars liten. Än så länge kan vi relativt snabbt märka på Simon då han vill kräkas eftersom han tar ut nappen och börjar svälja om och om igen. Stackars liten har inte kommit på att kräkset ska ut, och istället kämpar han och försöker svälja hela tiden. Jag hoppas hoppas att fröken, som var kvar på förskolan när jag hämtade, inte blev smittad då hon hjälpte till att städa upp efter oss, och jag hoppas hoppas verkligen att inte Simon har smittat andra under dagen. Simon, som idag annars har haft en jättebra dag på förskolan och lekt jättebra. 

 

Jag har tagit en näve vitpeppar och går och spritar händerna mest hela tiden, detsamma gör P och Elias. Elias har fått stränga order om att inte vara nära Simon, och inte gå efter och kika när Simon kräks. Återstår att se vem utav oss som åker på magsjukan/vinterkräksjukan härnäst. 

 

bild via Instagram - iamisvarld 

 

 

Imorgon och hela helgen blir vi hemma, och får ställa in alla andra planer. Jag hade först tänkt åka iväg till jobbet i max en timma imorgon för att förbereda och starta 9orna som ska skriva NationelltProv, och sedan låta någon annan sitta provvakt och åka hem. Men, nu när jag funderar på det så vore det kanske oansvarigt att åka in och smitta andra? Jag räknar nästan med att jag också kommer att åka på magsjukan/vinterkräksjukan, och då är jag nog smittad imorgon bitti? Eller? Kan man åka in, förbereda, ställa fram datorer, hålla genomgång, önska eleverna lycka till, och sedan åka hem? Jag kommer inte att ta på någon och smitta på så sätt, så kan det fungera? (säger en som är alldeles för plikttrogen, inte vill göra andra besvikna och har svårt att släppa taget om jobb....) 


Hoppas i alla fall att ni alla klarar er undan och är friska! 

Bye! 

 


Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!