En transport-dag, en snäll människa och veckans kort

Idag har vi tagit oss en transport-dag, då P och jag kom fram till att vi vill ha en mysdag imorgon, och efter att ha åkt bil i nästan sex timmar kom vi ikväll fram till Gustavsviks Camping vid åtta-tiden. Jag är så glad att det finns snälla människor här i världen. Efter att ha stått på Gustavsviks parkering och i några minuter funderat på om vi ska campa där för att direkt efter frukosten ta oss in i badhuset, bestämde vi oss för att ändå åka till campingen och se om det gick att komma in här och få en elplats. När vi svängde in på vägen som leder till campingen mötte vi en bil med en tjej i, och konstaterade att det i alla fall måste vara rörelse på campingen då bilen kom åkandes. Väl framme konstaterade vi att det var väldigt stängt, men i samma veva dök bilen vi hade mött upp bakom oss och tjejen som jobbar här släppte in oss, gav oss ett nyckelkort och koden till Servicehuset. Gissa om vi är tacksamma för att hon vände bilen och hjälpte oss! Så jättesnällt!
 
Nu har vi lovat Elias att imorgon, efter frukosten, packa med badkläderna och sedan ska vi spendera förmiddagen med att bada och plaska. Gissa om han också är nöjd!
 
Själv är jag även nöjd då jag äntligen ikväll har lyckats få till korten som jag har knäppt tidigare i veckan och laddat upp dem på bloggen. På min gamla dator är jag van vid att använda PhotoShop, ljusa upp korten lite, spara och lägga ut på bloggen, men jag har ännu inte allt blivit vän med min Mac när det gäller just bildbehandling och allt tar mycket längre tid. Nu dock är det gjort, så vill ni kan ni gärna skrolla ner lite och kika på bilder från bland annat KustCamp Ekön och Marinmuséet.     :) 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Roligt! Vinkar lite här från andra sidan vägen då! :) (från jobbet på Aspholmen i Örebro) ha en bra dag!

2013-03-01 @ 09:07:11

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!