Stora Nolia 2015

När vi ändå är uppe vid Högakusten, och då P har pratat om det i ett år, så bestämde vi oss imorse för att åka iväg till Umeå och gå på Nolia-mässan. Åh, så killarna har tyckt att det har varit roligt!
 
Vi har kikat på husvagnar, och Elias och Simon tyckte att vi där och då skulle köpa med oss en Hobby, som de blev förtjusta i, och dra med den hem idag. Jag blev också förtjust i den och konstaterade att det är lika bra att köpa en Hobby, även om Kabe är väldigt fina, men då vi räknar med att det blir bra många skavanker på vagnen de kommande fem åren är det lika bra att vi köper en vagn som vi faktiskt kan leva i utan att behöva vara rädda för att den ska skadas. Hursom, sedan har vi kikat på släpvagnar, vattenskotrar, fyrhjlingar och sett en häftig show med en snöskoter som hoppade högt upp i luften och gjorde trix (föraren till snöskotern gjorde trix, inte skotern själv, vilket i och för sig hade varit ännu mera häftigt). Sedan har vi gått inne i några av mässhallarna och kikat, tagit en fika, lekt i lekhörnan, och gjort några fynd. Och, ett köp som jag faktiskt känner mig lite lurad på. Vi blev tipsade om riktigt bra vinterhandskar till killarna och gick till en monter där de fanns, och köpte med oss två par till priset av totalt 380:-. Inget konstigt med det, tills jag senare passerade en annan monter där samma handskar såldes, till priset för 100.-/paret. Dessutom berättade säljaren att handskarna säljs i en annan monter mycket dyrare helt i onödan, och att de i den andra montern köper dessa handskar från hans fabrik. Att säljaren dessutom var finsk och bröt så härligt när han talade gjorde att jag tyckte om honom mycket bättre. Tyvärr kände jag att jag varken ville eller orkade gå tillbaka till montern där jag köpte handskarna och lämna tillbaka dem, så istället tog jag detta som en läxa och ska nästa gång komma ihåg att kolla upp vilka utställare som finns och vilka priser de tar. 
 
Vi avslutade dagen vid hoppborgarna där vi även hittade killarnas tremänning J, så killarna passade på att leka och springa runt med honom där. Det skiljer precis en månad mellan Elias och tremänning J, vilket är riktigt kul, och de leker faktiskt bra tillsammans. Både P och jag var helt inställda på att Nolia skulle stänga någon gång mellan kl.18-19, och hade inte kollat upp det, så vi blev lite snopna när de meddelade oss att allting stängde redan kl.17. P passade på att öva lite skytte innan vi gick till bilen, och sedan har vi ikväll bilat hit till stugan igen. 
 
 
 
 
 
Slutligen, vi stannade till och åt middag på en Kina-restaurang i Örnsköldsvik och jag rekommenderar den verkligen inte. Åh, så tråktigt att vi inte var nöjda. Jag fick skicka tillbaka min, Simons och Noels mat då den var kall, och sedan dröjde de med drycken så att vi fick påminna om den. Maten i sig smakade tyvärr heller inte så mycket, så till den restaurangen kommer vi inte att återvända. 
 
Nu, dags att krypa ner och ta kvällen. Imorgon väntar en dag med packning och det är dags att sedan bege sig hemåt igen. 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!