2an för Elias

I söndags bläddrade vi tillbaka i bloggen och tittade på korten som togs när Elias började 1an. I måndags började han 2an, vår store kille, och oj så han har vuxit! (Klicka gärna på länken och kika!) Det är så coolt att få se och följa killarna när de växer upp, samtidigt som jag vill bromsa tiden. Elias är verkligen en skolkille. Att grupperna i klassen har gjorts om och att han nu har sina två allra bästa kompisar i samma klass gör honom riktigt nöjd.       :)

 

Kort tagna första dagen i årskurs 2.

 

 
foton tagna med min iPhone 
 
 
 
Den som är observant ser även att kommunen under sommaren har satsat på skolgården och att den är nyrustad. Gissa om det är två mycket nöjda killar som får leka där under dagarna! Alltså, Elias och Simon. (Även om Elias lyckades ramla av den gröna snurran, uppe i högra hörnet på korten, och slog i vänster sida av tinningen i måndags.) 
 
Idag har årskurs 2 varit iväg till Willys-badet och badat, och imorgon väntar skogsutflykt med hamburger-grillning. Nästa vecka får klassen sina matte-böcker och allt börjar rulla på som vanligt igen. 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Isabell och Valter började idag. Valter var tok nervös pirrigt att börja ettan. Isabell har fått en ny klasskamrat och det är hon mycket nöjd med. De har super kul tillsammans.

2017-08-23 @ 21:12:04

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!