Lego-kaos, lek och boll i rullning.....

Det blir lite lätt Duplo-kaos när Elias, eller Simon för den delen, häller ut allt lego på golvet för att leta rätt på en bit eller sätta igång och bygga. Igår byggde de lite med lego igen medan jag förberedde middagen och skickade in kycklingen i ugnen. (Borde även ha förberett den grekiska salladen, som jag hade planerat som tillbehör, redan då men istället hann vi inte få till den. Lärdom: förbered så mycket som möjligt medan killarna leker.) Hursom, Noel fick vara med och leka med Duplo han också, och jag tycker att det är så sött att se dem sitta och leka ihop, alla tre. Älskade killar! 
 
 
 
 
 
Igår följde Elias med sin kompis I efter förskolan och lekte hemma hos henne. Jag blir så glad när han kommer iväg och leker med sina kompisar, samtidigt som det plötsligt blir väldigt tyst i huset här hemma. På något sätt känns det som att Simon kommer att följa med kompisar hem och leka tidigare än Elias gjorde, och det ska bli spännande att se när den dagen kommer.        :)
 
Jag, ja jag var igår iväg till sjukgymnasten för första gången här och det ska bli spännande att se om vi kan få bukt på mitt problem med ljusken. Sjukgymnasten var till en början helt inställd på att det inte är ljumsken som är problemet, utan att jag har ryggproblem och att det är det som påverkar ljumsken. Efter att ha böjt, vridit, funderat, testat igen, dragit, böjt lite till, testat och funderat, så var han dock inte helt säker på att det endast är ryggen som är felet då jag är jättestel i höften. Så, fortsättning följer. Det känns skönt att ändå ha satt igång hela processen och det vore så underbart om jag i framtiden slipper ha ont och istället kan springa runt och leka med Elias, Simon och Noel. Det var det målet jag och sjukgymnasten satte upp. 
 
Idag är det en ny dag. (Texten ovan skrev jag faktiskt igår, men hann aldrig publicera inlägget då kvällen försvann.) Elias och Simon är iväg på förskolan och leker, och tyvärr fick de ta av sig alla regnkläder när de kom dit då de ska leka inne först. Killarna som hade sett fram emot att plaska i vattenpölar och leka ute i regnet.        ;) 
Noel och jag bara ska vara hemma idag. Jag borde allvarligt klura ut vad jag ska ha på mig på 40årsfesten som vi ska på på lördag, samt fundera kring piratkläder till Elias och Simon då de har blivit bjudna på ett piratkalas. Så coolt och spännande! Jo, så behöver jag röja lite då mina kära föräldrar kommer upp till helgen.       :) 
 
Hoppas ni får en bra onsdag! 
Bye!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!