En lördag med killarna

God morgon lördag! 
 
Enligt en prognos igår (den på iPhonen, kanske inte så mycket att lita på?) ska det inte bli lika varmt idag som det varit de senaste dagarna. Så, jag har planerat in lite shopping idag; lite Biltema, lite Panduro, lite Plantagen eller Blomsterlandet. Men, nu när jag kikar på vädret igen visar den att det ska bli lika varmt idag igen, så frågan är om vi ska orka ta oss iväg eller inte? Det finns en dag imorgon också såklart. P ska få hänga i hangaren hela helgen och fixa på SeaStaren, så jag det blir jag och killarna som får hitta på något. Frågan är vad vi orkar om det blir så varmt idag igen..... Det är himla skönt att hänga hemma på altanen och titta på Elias och Simon när de plaskar på och njuter av sommarvärme.        :) 
 
Avslutar med en bild jag lyckades få till igår då Simon hoppade och hoppade och hoppade och hoppade och hoppade från kanten ner i båten igår medan han plaskade. (Ja, inte helt optimalt då han dels hade kunnat halka av medan han klättrade upp på kanten, och dels då båten så klart inte är så djup. Men, jag säger nej till så jättemycket och killarna tror inte på mig, så nu fick han prova på och det gick faktiskt bra.) Vilket plask! Och, när Simon ser detta kort ler han jättestort. Älskade kille.        :)
 
bild via Instagram - iamisvarld 
 
 
Nu ska killarna få frukost, sedan ska jag ta en PW innan det blir alldels för varmt ute för att gå.
Hoppas ni får en bra skön lördag och hinner njuta av solen, ni också!  
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Gick bra att handla i värmen och nu är barnen redo för en varm och härlig sommar

Svar: Vi var in på Plantagen och ojoj så varmt, fuktigt och klibbigt det var, vi var rödblommiga av värmen allihopa när vi kom ut därifrån. Dit går vi inte igen en fin varm sommardag. Skönt att det gick bra för er att handla! :)
Ami

2014-05-24 @ 20:36:17

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!