Elias 10år!!!

 
(null)
bild från Instagram - iamisvarld
 
 
Torsdagen den 14februari 2019, på Alla Hjärtans-dag, fyllde han äntligen 10år, vår Elias. Älskade kille. Han har väntat på denna dag länge, och pratat om att fylla tvåsiffrigt. Jag däremot, har önskat att tiden inte ska gå så snabbt. Han håller på att bli stor så fort, och det är mycket som är nytt nu. Nytt mest för mig. Elias själv är redo för mycket. 
 
En ny detalj i vårt liv är att Elias går till och från skolan själv nu för tiden. Sedan han bytte skola i mitten av januari har han fått gå själv. Till skolan tar han sällskap med kompisen E som bor nästan granne med oss, och det känns jättebra att de sällskapar. På eftermiddagarna ringde jag till en början till fritids och talade om att Elias kunde gå hem, men nu har vi ändrat tiderna i schemat och nu säger fritidspersonalen till när det är dags att gå hem. Jag tycker fortfarande att det känns konstigt, medan Elias tycker att det är jätteskönt att få strax över en timma för sig själv hemma innan resten av oss kommer. 
 
En annan liten detalj är att Elias går iväg och småhandlar själv nu. Härom dagen ringde han till mig på jobbet och frågade om han fick gå till Willys då han ville köpa en liten chokladask till Alla Hjärtans-dag, och jag bet mig i läppen innan jag sedan svarade "Ok". Han traskar också iväg till MM för att köpa något ibland. I och för sig är detta ingenting konstigt och P har låtit honom göra detta det senaste halvåret, men att även jag låter honom göra det är nytt. 
 
Ibland ger sig Elias iväg på en löprunda och är ute och springer i 30minuter. Det känns också nytt och läskigt, för mig, men han gör det. Är det bara för att Elias är den äldsta och allting han gör är nytt, läskigt och för första gången? Eller, kommer det att vara så här med Simon och Noel också när de börjar bli stora och klara sig själva??? 
 
Hursom har vi en mycket nöjd 10åring här hemma nu. När jag frågade Elias om vi inte kan stoppa tiden lite så att han förblir liten svarade han 'Nej, pappa behöver mig!'. Och, han har rätt. Vi behöver honom, den store duktige killen som tar så bra ansvar, hjälper till med att klippa gräset både hemma och uppe i stugan, som skottar, som donar och är. Grattis Elias, äntligen 10år!       :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!