Centrumkliniken i Uppsala idag

Idag har jag och Noel varit iväg till Centrumkliniken i Uppsala. När P innan jul var iväg med Noel på femårskontroll på BVC (nästan ett halvår för sent då de hade glömt bort Noel), ville sköterskan att vi skulle kolla upp synen ytterligare en gång då Noel sade att han inte såg bokstäverna på nedersta raden ordentligt. För några veckor sedan fick vi tid, men istället för tid på Akademiska fick vi istället tid på Centrumkliniken i Uppsala då Akademiska har jättelånga väntetider. 
 
 
(null)
 
 
Så sagt och gjort, idag packade vi in oss i bilen, Noel och jag, och åkte iväg på tur. Besöket gick jättebra, Noel pekade på bokstäverna som han såg och sköterskan sade att hon inte ser att Noel skulle ha försämrad syn. Både före och efter besöket passade Noel på att leka i väntrummet också. Stort plus till alla väntrum som har en lekhörna.
 
Väl hemma konstaterade Noel att han har suttit i bil mest hela dagen. Sötnöten. Besöket på Centrumkliniken tog max tio minuter, och jag kan bara hålla med - det blev mycket åka bil för kort läkarbesök. Men, det är gjort och Noel var jätteduktig. Nästa hälso- och synkoll blir när Noel börjar F-klass till hösten och vi får se vad de säger då.
 
Några bilder från vår tur idag Han är en spelevink, vår Noel.  
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Hoppas att ni har en bra tisdag, ni som kikat in här. Kul att ni är här.         :) 
Bye for now!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!