Finans och vice.....

Egentligen ska jag inte grubbla så mycket över politik nu utan bara se och vänta vad de kommande fyra åren för med sig. Men, jag kan inte låta bli att bli lite rädd ibland. Idag visade P mig klippen nedan, och jag stod tyst i flera minuter och visste inte vad jag skulle säga. Eller, det jag lyckades få fram var: "Skämtar de, eller?!". Jag hoppas att vår nya finansminister hellre prioriterade sin familj och åt en god middag igårkväll, än satte sig in i budgeten och Sveriges ekonomi och att det var därför hon inte hade någon koll alls. Men, jag blir rädd när vår vice statsminister har sagt som hon gjort. Menar hon allvar?! 
 
Har ni sett dessa klipp? 
 
 
 
 
 
Ja, klippen är tagna ur sitt sammanhang. Det som skrämmer mig mest är att vi under en period nu kanske inte kommer att ha en regering som får igenom sin budget och kan styra som de önskar. Blir det nyval, och alla röstar likadant som de nu gjorde, och samma sak upprepas om igen med budget och nyval igen, så kommer nog de enda vinnarna var SD som kommer att växa sig starkare och starkare. Skrämmande..... Men, jag ska vänta och se. Vem vet, kanske kommer det att bli bra och vi kommer att få en klar och tydlig budget? Kanske kommer även vår finansminister ha koll, hon också?!  
 
(Men, utifall inte, så planerar P och jag lite här och vi flyttar kanske till Thailand, eller USA, eller Australien som nog vore roligt att uppleva, och så bor vi där i fyra år för att sedan flytta hem igen. Alltid bra att killarna får lära sig engelska i tidig ålder.)            ;) 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!