Simon 2år!

 
 
 
 
Idag har vår älskade Simon fyllt två år. Vart tog tiden vägen och hur har han hunnit bli så stor? Det är ingen liten bebis vi har här längre, utan en liten kille i allra högsta grad. Igår kväll satt P och jag och pratade om att vi för exakt två år sedan kämpade på för fullt på förlossningen, och jag speciellt då jag vid halv tolv-slaget visste att jag hade cirka trekvart kvar innan spinalbedövningen skulle ge med sig och värkarna skulle komma tillbaka med kraft. Så, jag slogs med klockan där ett tag. Men, till slut kom han och tänk att vi inte visste att det var Simon - vilket känns så totalt självklart idag. Klart att det är Simon vi har.      :) 
 
Imorse när vi vaknade var det en glad Simon som, som vanligt, fick komma över i vår säng och busa för fullt. Han klättrade upp på sin pappas mage och "ramlade" ner på sidan, om och om och om igen. Imorse blev det ingen sång då jag var tvungen att ta mig iväg till jobbet, men redan då berättade vi för Simon att han fyller år idag och han sade 'Aaa' och tyckte nog att det lät bra. Inget mer med det. Förutom att farfar och hans Gun stannat till hos oss och lämnat en liten födelsedagspresent utanför dörren på väg till jobbet, som Simon fick öppna och blev glad för. Efter en dag på förskolan, där han också har firats lite med sång, verkar det dock som att Simon faktiskt har förstått att det är någonting speciellt med denna dag och att han fyller år då han flera gånger har sagt 'Ja fylle åå ida!'. Söte lille kille! Här hemma har vi sedan tagit en lugn eftermiddag och firat vår tvååring med glass och presenter. Visserligen hade Elias hela gårdagen på förskolan tjatat om att han skulle äta tårta på Simons födelsedag, men då varken Simon eller Elias är så mycket för tårta blev det glass. Det blev till och med glass före middagen, vilket uppskattades av alla tre killarna.     ;) 
 
Så, nu är vår Simon två år. Han är glad mest hela tiden, men har ett humör och en vilja så att när han blir arg blir han arg. Simon älskar att busa, samt att hänga på och göra precis som storebror gör (även om P och jag tycker att han inte riktigt kan det eller inte borde göra det). Att busa med Elias och pappa står nog fortfarande högst på listan. Just nu håller han även på att lära sig, eller håller på att bli säkrare på, att klättra och klättrar helst gärna hela tiden och överallt. (Till sin mammas stora fasa. Men, jag inser att det är någonting han måste göra så jag biter mig i läppen och håller mig tillbaka, men finns där lagom nära ifall han faller.) Att sitta i pappas bil, i förarsätet, och rocka loss till musik är också någonting som är jättekul och ska göras nästan varje gång vi ska åka bil. Eller, så sitter vi en liten stund på kvällen och lyssnar/tittar på musik på Apple-TVn och myser.   
 
Äter gör Simon fortfarande med god aptit även om vågen inte visar det och under/efter sommaren ska vi tillbaka till BVC för en extra koll. Simon pratar även för fullt och det kommer fyraords-meningar ur munnen på honom hela tiden. Några få gånger har han sagt en femords-mening, men annars är det fyraords-meningar på fyraords-meningar på fyraords-meningar. Simon pratar och det hela tiden, precis som storebror. 
 
Trots att det blev väldigt lugnt födelsedagsfirande här hemma idag var det skönt och Simon verkar nöjd - och det är det viktigaste.     :) 
 

 
 
Grattis Simon, på födelsedagen! Vi älskar dig! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!