Plockat löv, kottar, stenar och annat från skogen denna förmiddag

I förmiddags tog vi oss till en närliggande liten skog för att plocka på oss lite löv, kottar, grenar, kvistar och stenar. Elias fick en påse att plocka i och han gick runt för sig själv över stubbar, rötter och stenar och plockade allt som kom i hans väg. (Skogen är verkligen perfekt träning för balansen!) Simon hittade också lite kvistar, löv och stenar som han bar med sig under vår tur. Han tycker dock att det fortfarande är lite svårt att gå i gummistövlar, speciellt i skogen, och höll handen nästan hela tiden samt hade nappen i munnen. Jätteskönt var det ändå att bara strosa runt i Simons takt i skogen, medan Elias gick runt omkring i sin takt.     :)
 
Vår lilla skogstur avslutades sedan med att småkillarna cyklade lite på uppfarten. Simon upptäckte till sin lycka att han faktiskt kan ta sig framåt på storebrors trehjuling om han sparkar sig framåt med tårna, och det gjorde han.     :)
 
Ett bildregn från vår förmiddag:
 
 
 
 
Vad vi fick med oss i Elias påse från vår tur har jag inte riktigt koll på. Det ska vi kika på efter att småkillarna sovit lunch och ätit mellanmål. Och, nästa gång ska jag absolut komma ihåg att knäppa av Elias cykelhjälmen när vi är i skogen. Nu hade jag uppsikt över både Elias och Simon hela tiden, men hur tänkte jag där egentligen?!?  
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!