Heldag borta för Elias idag

Då är Elias iväg och leker på dagis som vanligt på tisdagar. Solen har tittat fram och genast känns livet enklare, speciellt efter den skrik- och hostnatt vi har haft här. Det är ett under att Elias kan sova när Simon skriker för full hals. Vet inte vad det var med Simon inatt.... 

 

Hursom, idag ska jag inte hämta hem Elias klockan två som vanligt, utan klockan fyra då han efter dagis ska iväg och leka med sin dagiskompis S. S och mamma H ska hämta honom efter dagis och sedan ska de två kompisarna få leka hemma hos henne. (Såvida ingenting kommer emellan. Håller tummarna att planerna håller.) Det känns så jättekonstigt att Elias är iväg och leker med kompisar några timmar utan mig, samtidigt som det känns jättecoolt och kul. Han får göra det lite då och då så länge det fungerar bra. När jag hämtade hem Elias från hans första play-date var både jag och jag stolta, han då han hade vågat leka hemma hos en kompis helt själv, och jag då det hade gått så bra. Riktigt kul att höra var att Elias leker jättesnällt, och att han verkligen är så snäll som han ser ut. Tänk att han håller på att växa upp vår Elias.     :)

 

På dagis idag är det utelek som gäller, och med ordentligt med kläder på började Elias göra rent de gamla skolbänkarna som står där. Lek ute, frisk luft, lek med kompis - det kommer nog vara en nöjd och trött Elias som somnar gott ikväll.      ;) 

 

  

 

 

Bye for now!

 


Kommentarer
Postat av: susanne

längtar efter att få ha friska barn som kan få vara på förskolan och leka, vi är ni inne på tredje veckan med sjukdomar. Misstänker att valter fått vattkoppor men stämmer inte helt in på det man läser på internet och kopporna ser inte helt rätt ut. Men BVC tyckt han skulle vara hemma några dagar för att se hur det utvecklas. Är det vattkoppor borde ju Isabell också bli prickig snart får väl vänta och se vad som händer.

Svar: Stackars små! Jag har saknat dem vid lämning och hämtning. Valter är så snäll med Simon och brukar stå med honom medan jag hjälper Elias. :)
Hoppas de kryar på sig!!! kram!
Ami

2012-10-16 @ 11:58:45

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!