Misslyckad

Jag känner mig misslyckad. Är alldels för trött för att känna och tycka någonting egentligen, då tröttheten gör känslorna ännu starkare, men misslyckad är ordet. I stort sett hela dagen har jag haft en dust med Simon varje gång han ska äta, och det tar på krafterna. Jag har sagt det förut och säger det igen: jag skulle jättegärna amma ett antal månader till för jag tycker om att amma. Men, ska det vara så här så är det inte alls mysigt och jag håller på att ge upp. Simon vägrar höger bröst fortfarande av någon anledning, förutom när man lurar honom liggandes på hans högra sida, eller har honom på en kudde bredvid sig till höger så att han äter från höger bröst. Jag orkar dock inte hålla på att lura honom mer, det kan inte vara meningen att man ska hålla på så, så idag har han fått ta flaskan istället. Det har dock tagit ett tag det också, men tillslut accepterade han det något sånär och åt i alla fall en halv portion. Stackarn måste vara jättehungrig. Så, planen är att introducera flaskan nu på allvar och smakportioner. Sedan får amningen bli en bonus ett litet tag till, såvida han inte fortsätter krångla för gör han det så slutar jag amma helt och hållet. Som sagt, misslyckad.

Nu ska jag sova och imorgon när jag vaknar räknar jag med att jag inte alls kommer att ha dessa känslor. Imorgon är en ny dag.

Nighty-Night!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Nääää du har inte misslyckats..Det kanske inte kommer tillräckligt mycket ur tutten/tuttarna så han blir helt mätt. Att ge honom flaskan kanske gör honom lugn å nöjd och han sover bort ett mål och du får åtminstonde den extra tiden att sova. Du är en bra mamma jag lovar .. kram kram keam från en som inte sovit en hel natt på 7 år =)(de var visserligen inte amning tack å lov så länge men han vakna varje natt minst en gång för lite snos och gos)

2011-10-12 @ 21:34:11
Postat av: ami

Jag har också funderat på om det är det att Simon inte blir mätt när han ammar. Det konstiga är att han gärna äter ur höger bröst när han tror att det är vänster, och äter ordentligt. Om han fortsätter krångla kommer dock mjölkproduktionen att avta, så är det ju. Hursom så blir det helt klart enklare att få egentid när Simon nu börjar ta flaskan så jag får se det positiva i det. :)

kram!

2011-10-13 @ 18:04:13
URL: http://iamisvarld.blogg.se/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!