Börjar inse att.....

Idag, när Elias och jag var på ÖppnaFörskolan, berättade en av mammorna där att hon hade gått 15dagar över tiden med sitt andra barn. 15 dagar!!! Det är jättemycket. För gubbsingen och mig skulle det innebära att vårt lilla knyte kommer i början av juni. Jösses!

Jag börjar inse att vi högst troligen kommer att få vänta ett antal dagar innan vi kommer att få träffa vårt knyte, nu när den har vänt sig och ligger rätt. Jag har hela tiden varit inställd på att vi kommer att bli fyra i vår lilla familj idag eller senast imorgon, men så blir nog inte fallet. Gubbsingen är inställd på att vi får tillökning i helgen, men inte heller det kanske stämmer. Det känns jättekonstigt att bara gå och vänta på att värkarna ska sätta igång, och inte ha någon alls susning om när det kommer att ske. Snart? Imorgon? Om två dagar? Om en vecka? Om 15 dagar?????  

Åh, vad jag vill att värkar och allt ska sätta igång - samtidigt som jag är jätterädd för det. Eller, jag vill egentligen uppleva känslan av att komma hem med ett knyte, vara utmattad men lycklig för att allting gått bra och för att vårt knyte mår bra och är så perfekt som bara knytet kan vara. Det hade varit enkelt med ett kejsarsnitt, då hade vi vetat precis när och hur allting skulle gå. Nu, ja.... nu vet vi ingenting..... vi bara väntar......

Bye Bye and Nighty-Night!

Kommentarer
Postat av: Rebecka i 6C :)

Micha och jag slog vad om när hon/han skulle komma i dag. Han trodde den 22 och jag tror den 24 :) Lycka till! Kommer gå in här de närmsta dagarna och titta om den har kommit. Är så nyfiken :) Kram!

2011-05-20 @ 17:03:22
Postat av: ami

hihihihi.... ni är roliga ni!

Jag skulle gärna vilja att du får rätt, Rebecka, samtidigt som jag tyvärr önskar att Micha vinner: vill ha ut knytet så snart som möjligt. :)

Ha det så bra! kram!

2011-05-20 @ 18:24:21
URL: http://iamisvarld.blogg.se/

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!