The Monkey Trail & Pai Plong Beach

Idag har vi, efter tips från min käre pappa, tagit en tur till apstranden. Vi visste nog inte vad vi skulle förvänta oss, det enda vi hade med oss var vatten och ordentliga skor på. Och, redan vid första enkla bron satt en apa och väntade. Så coolt att komma dem nära! Dessutom såg vi en jättesöt babyapa hängande på sin mamma, bland alla andra apor. På tillbaka vägen upptäckte jag även att de små rackarna, aporna alltså, är starka. En apa som kom gående på räcket där jag höll i mig fick tag på min vattenflaska och vägrade släppa taget. Apan fick den inte, men jag fick kämpa för att få loss flaskan.  
 
I slutet av apstigen ligger Pai Plong Beach (var tvungen att googla vad stranden heter), en jättefin privat strand med ett resort. Hursom, där stannade vi till och pausade, och då killarna var svettiga hoppade de i havet och badade. Lite coolt är att man endast kan ta apstigen eller åka båt till just denna strand och resortet. Den är gömd mellan klipporna och undanskymd. Måste dock vara jobbigt när man på kvällen ska ut och äta på restaurang. För att inte tala om när man ska tillbaka och har en eller två Singha i kroppen.  
 
Ett bildregn från vår tur; 

 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)

(null)
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
kort tagna med min iPhone 
 
 
 
 
Är imponerad över att killarna orkade gå hela stigen då det var brant uppåt och brant nedåt. Är speciellt imponerad av Noel då många trappsteg var höga. Han kämpade bra. Kul att killarna ändå fick uppleva apor på nära håll, och det blev en mysig tur som vi alla gillade. Tack för tipset, pappa!       :) 
Väl tillbaka från apstigen pausade vi en kortis på en restaurang och under promenaden tillbaka längs AoNang-stranden till huvudgatan fick vi se en jättefin solnedgång. Svårt dock att fånga på bild.  
 
Nu dags att ta kvällen. Imorgon är en ny dag. 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!