Noel 4år!

I tordags fyllde Noel 4år! Vår lilla glada sötnöt som inte är så liten längre. Då Noel, nästan varje dag tillsammans med mig, vaknar före resten av gänget hann Noel kliva upp, byta om och äta frukost innan vi andra sjungande kom ner till honom i soffan och grattade honom. Lika glad var han för det, och ännu gladare blev han för födelsedagspresenterna som han fick. Dagen till ära hade Noel önskat sig en racerbilstårta, och då han även älskar prinsesstårta blev det en variant av båda dessa.       :) 

 
Ett bildregn från firandet av vår vår, numera, fyraåring: 
 
 
 
 
 
 
 
På förskolan firade de också Noel och han fick ett sött kort samt en ballong på sin dag.        :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag, lördag, har bästa kompisen L och familjen varit här på lite kalas. Köket avspärrat för fika och byggarbete, och dagens tårta gick i bygg-tema precis som tallrikarna som Noel valde ut redan i maj-månad. 
 
 
 
 
 
 
 
Vår älskade glade 4åring, Noel. 
 
 
foton tagna med min iPhone 
 
 
Nu är det en mycket nöjd Noel som har landat i soffan efter dagen. Ska bli spännande att se vad som händer nu detta år, vad Noel lär sig, hittar på för finurligheter och tokigheter, och hur han utvecklas. Samtidigt vill vi har kvar Noel precis som han är; gosig, glad, busig, som varje dag säger "Jag älskar dig." - vår minsting. Älskade kille..... 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!