Noel - 2år!

 
 
 
Måndagen den 28september fyllde Noel två år. Med sång och presenter firade vi honom på morgonen i sängen och det var en stolt kille som till och med sjöng en egen version av Ja må han leva för sig själv medan han öppnade sina födelsedagspresenter. Sötnöten. Efter förskola, skola och jobb avslutade vi dagen med lite födelsedagsfirande igen, men denna gången med farmor, grannkillarna M & M, samt grannen C. Det blev åter presentöppning och sedan fika och glass i stora lass för killarna som var mer än nöjda. Nöjdast var Noel som fick en stoor polisbil i tvåårspresent! (Dock tog det honom en dag innan han upptäckte att han faktiskt kan köra sin polisbil själv.)        :) 
 
 
 
Annars har vi en väldigt envis tvååring här som håller på att utvecklas enormt just nu. Storebröderna är förebilderna och allt de gör vill även Noel prova på att göra, allt från att klättra i staket, hänga i stång, pärla, måla, leka med samma leksaker, duka bordet etc. Att åka bil, dvs sitta i framsätet i pappas bil och låtsas köra, är favoritleken medan att följa med pappa och åka lastbil är det bästa som finns. När det är dags att kliva ut bilarna blir det skrik varje gång. När vi pausar i leken och tittar på film är Pippi och Alvin (i Alvin och gänget) favoriterna. 
 
Precis som sina storebröder är Noel en liten kille och just nu är han även väldigt liten i maten. (Så pass att BVC är oroliga och vi måste föja upp längd och vikt.) Noel äter lite tills han tycker att han är mätt, sedan är han nöjd. Han älskar dock chips, cashewnötter och glass, och det skulle han kunna äta hur mycket som helst utav.  
 
Det är coolt att se hur mycket Noel förstår när man ber honom göra saker, exempelvis fixar han lätt att stoppa ner sin fleecetröja och mössa i sin korg i hallen när vi kommer hem och man säger åt honom att göra det. Han kan hämta saker när man ber honom, och när man frågar honom var han har lagt någonting går han ofta iväg och hämtar det man har frågat efter och har full koll även där. Just nu kommer det mest två ords-meningar ur munnen på Noel, men ibland slinker det in en tre ords-mening lite här och där. 
 
En liten ordlista typiskt Noel just nu: 
bat = vatten 
kööt = gröt 
gummi = tuggummi (= men han menar vitamin då han inte får tugga tuggummi) 
kopper = helikopter 
 
 
Det känns som om det var igår vi höll en liten bebis i famnen och klappade på rumpan och ryggen så att han skulle rapa. Nu är han två år, vår älskade älskade Noel. Tiden går alldeles för fort.... 
 
 
 
Till Noel.
Det har gått flera veckor sedan du fyllde två år och jag är så ledsen att jag inte hann eller orkade få ut ett inlägg om din födelsedag på dagen, som jag alltid annars försöker få till. Det här året hamnade din födelsedag lite i skymundan då farfar gick bort, och både pappa och jag är ledsna för det. Nästa år ska vi ha full fokus på dig och din dag - vi lovar! 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!