Ordning och reda i hallen

Det är så kul att få följa Noel och hans utveckling. Jag vet inte om det är så, eller inte, men jag upplever att han har snappat upp saker och ting mycket tidigare än både Elias och Simon gjorde när de var små. Och visst, helt omöjligt är det inte med två storebröder som banar vägen för honom. 
 
När vi kommer hem från förskolan, affären, eller om vi bara har varit ute och lekt, tar vi av oss ytterkläderna (såklart) och det coola är att Noel har blivit jätteduktig på att stoppa ner sin mössa och fleecetröja i sin korg. Vi har alla i hallbänken en varsin korg med vantar, mössor, raggsockor, halsdukar/halskrage etc vintertid (på sommaren är korgarna fylllda med kepsar etc) och Noel ser varje dag sina storebröder stoppa ner sina kläder i korgarna - och gör samma sak, han också. Han sätter sig på knä, drar ut sin korg och stoppar ner sina kläder. Älskade sötnöten. Att fånga honom med kameran när han sitter där har dock varit svårt då det går så snabbt, men jag har försökt att föreviga det i alla fall. Som sagt, sötnöten. 
 
Kort tagna i helgen: 
 
 
 
 
 
Vi måste dock köpa nya korgar till hallbänken snart. Korgarna, speciellt Simons korg, har blivit ett klösträd och den ser inte alls fin ut.... 
 
Nu, medan P sitter och skriver en ansökan i soffan, ska jag sätta mig och läsa in mig på Genetik samt Atom- och kärnfysik. Det är inte alls länge kvar innan 9orna slutar grundskolan, och vissa behöver all push och pepp de kan få. Så, vad gör man inte för sina elever!?! 
 
Hoppas ni har haft en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!