Chiapudding med bär

Då har vi också testat på det här med chiapudding som är så populärt nu. Och, det är någonting som vi då och då kommer att äta till mellanmål, även om jag inte blev lika såld som jag trodde att jag skulle bli. P tyckte att det var fräscht, medan Elias inte riktigt tyckte om det men ändå åt upp allt i sitt lilla glas. 
 
 
 
 
Chiapudding är enkelt att tillaga, man behöver endast röra/vispa ihop ingredienserna och sedan ställa det i kylen. Efter några timmar måste chiapuddingen röras om igen så att inte chiafröna sjunker ner till botten, och då passar man på att portionera ut puddingen i skålar för att sedan ställa dem kallt i kylen i ytterligare fyra-sex timmar. Gärna över natten om man ska ha chiapudding till frukost. När det är dags att servera toppar man chiapuddingen med bär som man vill ha. Färdigt! 
 
till 3portioner: 
4dl kokosmjölk 
4msk chiafrön
lite vaniljpulver
lite sötning
bär att toppa med
 
Receptet är hämtat från 56kilo.se. Kika gärna in där för att inspireras! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!