Fredag med skifte i leksaksröran

Jag har länge tänkt att det är dags att byta ut lite leksaker här hemma. I våras plockade jag och Elias undan de stora leksaksbilarna, som annars är väldigt populära, men då killarna inte hade lekt med dem på ett tag åkte de in i garderoben. Nu när vardagsrummet har blivit större med öppen dörr till altanen och lekytan därmed fördubblats, var det dags för bilarna att komma fram igen. Simon älskar att leka med bilar, det samma gäller Noel, så win win på den. Även sommarleksakerna har plockats fram. 
 
foto taget med min iPhone


 
Nu när de stora bilarna och diverse har plockats fram måste så klart leksaker också åka ut, och nu är frågan vad som ska åka. För att hålla kvar känslan av att ha en liten bebis här hemma så har vi haft babyleksaker i en korg i vardagsrummet, men jag undrar om inte de har gjort sitt nu? Vi har ingen liten bebis här längre. (Noel fyller två år i september! Vart tar tiden vägen?!?!?!) Det var länge sedan Noel lekte med babyleksakerna och han är mycket mer intresserad av att leka med storebrödernas leksaker än med sitt. Och, då vi har vänner som har en liten kille på snart en månad kanske han ska få en liten korg med diverse att leka med? Mycket kan sedan rensas ut, medan vissa leksaker som jag har minnen till kommer jag att spara, och ta fram till eventuella framtida barnbarn som hälsar på. (Jösses! Kan man tänka så långt?!) Hursom, så är det skifte i leksakrsöran här idag.       ;)
 
Nu dags att ta fredagkvällen, och det är grillat, fredagsmys och film som gäller. Imorgon har vi siktet inställt på att röka stor del av dagen och sedan ta Furuviksparken och Magnus Uggla på kvällen. P är helledig hela helgen (som det ser ut nu), så nu ska här slappas, njutas och bara varas.      :) 
 
Ha en härligt skön kväll, ni också! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Kanske ses imorgon kväll andreas jobb bjuder på mat och uggla på kvällen. Barnen får vara hemma med mormor och morfar. Får se om vi besöker parken tidgare på dagen med dem.

2015-06-26 @ 19:51:33
Postat av: Johanna

Klart man kan tänka så! Vi har plockat upp brio-tågbanan och duplot till vinden för det är sånt som jag vet att barnbarnen kommer älska, håller genom generationer. Andra plastiga leksaker ger jag bort eller kastar när det går sönder. Ha en toppen dag! Vi ska på middag med några vänner, utan barn! :)

2015-06-27 @ 07:25:06

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!