Elias på skridskor för första gången!

Vilken underbar vinterdag vi har haft idag! Snö, sol, bara -1grad kallt, glada killar och ett fint mysigt Hemlingby. Så skönt och så roligt!
 
I förmiddags packade vi oss in i bilen och åkte iväg till Hemlingby så att bland annat Elias skulle få prova sina nya skridskor som han har fått. Hela veckan har Elias tjatat om att han vill ha nya skridskor, och då vi sade att vi inte skulle köpa några till honom denna säsongen utan istället låna ett par blev han jätteledsen då han verkligen har sett fram emot att åka skridskor. Hela veckan har han sett barn åka på skridskoisen på stora lekparken, den intill förskolan, och hela veckan har han då blivit mer och mer sugen på att prova på. Då P i förrgår ändå kom hem med nya skridskor till honom var lyckan total. Oj, så glad han var! Desto mindre glad var han igår då vi inte hann ta oss iväg till någon is så att han fick prova sina nya skridskor. Men, idag så.  
 
Lite kul är att Elias imorse sade att han säkert kunde åka skridskor då han visste hur man gör efter att ha tittat och studerat de andra barnen under veckan. Sötnöten. Om han bara hade vetat hur vingligt det skulle bli idag. Men, skam den som ger sig. Desto mer han åkte, Elias, desto säkrare och säkrare blev han. Ge det några helger till så kommer han nog lära sig åka så smått. Trots att han ramlade om och om och om och om och om och om och om om om om om igen, så gav han aldrig upp, Elias, utan tyckte hela tiden att det var jättekul med skridskor - och det är det viktigaste. Simon, han var Bambi på hal is, men lika nöjd ändå att ha fått prova på det här med skridskor han också. 
 
Ett bildregn från vår dag i Hemlingby. 
 
 
 
 
Noel, han sov gott en stor del av dagen nedbäddad skönt i dubbelvagnen. Han fick en stor dos av frisk luft, vilket var jättebra då han har åkt på en jobbig hosta samt feber, och frisk luft ska vara bra för slemhinnorna i luftvägarna. Så synd att han har blivit förkyld då vi annars verkar ha klarat oss från magsjukan allihopa (peppar peppar). Lite lek i Hemlingby orkade han dock med innan vi for hem, men efter det blev det en lugn kväll här hemma då vi inte ville att han skulle anstränga sig för mycket och börja hosta. Stackars liten. Räknar med Vab imorgon igen, men med en annan kille och annan sjukdom. Så, skönt ändå att ha fått en mysdag med familjen idag och fått samla kraft. 
 
Hoppas ni har haft en fin söndag, ni också! 
Bye for now! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!