Lite öroninflammation också....

Sjukstugan bara forstätter här hemma. Stackars Elias har åkt på öroninflammation och har så ont så att han gråter emellanåt. Älskade killen. Tydligen är öroninflammation en följdsjukdom till influensan, så jag antar att det är därifrån den kommit. Just nu är det Alvedon och stillasittande/liggande som gäller så att han inte rör på huvudet och känner smärtan. Gissa om det är jobbigt för Elias som helst av allt vill ut och bygga snögubbar, eller leka med kompisar. Simon är iväg och leker hos sin söta kompis M idag, och att Elias inte får åka iväg är jättejobbigt för honom (samtidigt om han känner att han egentligen inte heller orkar leka med någon). Jag hoppas hoppas att Noel slipper öroninflammation nu när han äntligen är pigg och kry igen. 
 
Elias plats i soffan idag: 
 
 
 
 
 
Så, vi håller oss hemma idag och hoppas på att öroninflammationen inte blir långvarig eller jobbig så att Elias måste äta penicillin. Alvedonen har i alla fall kickat in och just nu mår han bra. Älskade killen. 
 
Hoppas ni får en bra söndag! Och, krya på er, ni som är krassliga! 
Bye for now! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Uch och fy för alla sjukdomar. Hoppas har blir pigg fort. Isabell är inte i form snuvig trött och hängig men ingen feber. Nu tittar hon på labyrint.

2015-02-01 @ 15:33:38
Postat av: Helen.HUSnrNIO

Att ha ont i öronen är vidrigt! Hoppas han mår bättre idag! Härkickade sjukdomarna in igår. M fick feber en stund före läggdags och W är hostig och förkyld. Själv är jag förkyld och även sambon. Antar att det knappt går att klara sig i dessa tider men så länge det inte är magsjuka så är jag ändå glad eller vad man ska kalla det.

Ha en fin måndag!

2015-02-02 @ 07:44:40
URL: http://husnrnio.se

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!