Lekparken på Rullsands camping

Ibland tar det lång tid att hitta en ny lekpark. Idag gjorde det det, cirka 30min åkte vi runt runt med bil tills vi kom fram till en lekpark. (Eller, så beror det på att jag inte känner till min hemort med omnejd så bra. Kan vara det.) 
 
Hursom, en lekpark hittade vi och i den lekte Elias och Simon en stund medan Noel sov. Att vi var på en camping, som var vinterstängd och lite insnöad, är en helt annan sak. Roligt var det i alla fall, och lekparken fick godkänt. Jag börjar tro att alla lekparker vi hittar och leker i får godkänt.         ;) 
 
Klätterställningen tyckte både Elias och Simon att den påminde om Pippis hus, så givetvis lekte de Pippi och Pippis pappa i huset. Sötnötterna.      :) 
 
 
 
 
Elias och Simon älskar verkligen att klättra och jag bara väntar på att någon utav dem en dag kommer att ramla ner då de leker/klättrar och bryta en arm eller ett ben. Helst skulle jag vilja se dem leka på marken, men jag får snällt bita ihop och låta dem upptäcka, testa och lära sig det här med att klättra, hålla balansen och avstånd. Elias, han är jättenöjd desto högre upp han kommer i klätterställningar och träd.        :) 
 
Nu blir det soffhäng och Let's dance.
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Längre in vid resturangen finns det en lekplats till med ännu svårare utmaningar för klätter sugna killar.

2015-02-27 @ 22:21:23

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!