Gårdagens söte medhjälpare


foto taget med min iPhone 


Igår hade jag en söt medhjälpare med mig på jobbet. När P på morgonen precis skulle skjutsa iväg killarna till förskolan, alla satt i bilen, sprang jag ut till Simon med örontempen för att dubbelkolla att han inte var sjuk då han hade gråtit i princip från det att han vaknade tills det var dags att åka. Jag tyckte att han kändes varm när jag väckte honom på morgonen, men tänkte att det berodde på att han legat under täcket på morgonkvisten och blivit varm av det. Termometern visade i alla fall 37,9graders feber, så Simon fick snällt kliva ur bilen och sedan följa med mig till jobbet. 

Den här veckan har vi Kärleksvecka på jobbet, och Simon skötte sig jättebra hela dagen. Under de tre passen med gästföreläsare satt han tyst och spelade eller tittade på film på iPaden. När klassen sedan jobbade mer fritt passade Simon också på att måla, och roligast var nog att måla på whiteboarden. Sötnöten. Så duktig och charmade många. 


foton tagna med min iPhone


Idag är Simon hos farmor och leker då han fortfarande har feber. Elias och Noel är på förskolan. Jag har långdag på jobbet till klockan sju-åtta ikväll, men åker hem några timmar på eftermiddagen med killarna tills P kommer hem från sitt möte för att sedan åka till jobbet igen. Vardagspussel idag med andra ord. 

Hoppas ni får en bra torsdag! 
Bye! 


Kommentarer
Postat av: susanne

Önskar ibland att jag kan ta med mig barnen till jobbet. Men tyvärr funkar det inte när man jobbar på en förskola.

2015-02-19 @ 11:02:41

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!