Inskolning och nya glasögon

Idag har jag fått vara med på en inskolningsdag på förskolan med Simon och Noel, och det var lite kul att få följa med några timmar i verksamheten. Simon fick äntligen leka med sin kompis K, som han har längtat efter hela sommaren. Så kul att se dem tillsammans. Noel, han var lite mammig och kom ofta och satte sig i min famn när vi var inne, men väl ute glömde han bort mig. Jag kunde lämna honom, när han var ute och lekte, för att gå och dricka lite kaffe i personalrummet utan att han skrek, vilket var jättebra. Dock skrek han desto mer när gruppen skullle gå in för att äta lunch, men skriker gör han även hemma när han ska gå in då han älskar att vara ute mest hela tiden. 
 
Sötnötterna på väg till förskolan: 
 
foto taget med min iPhone
 
 
 
Ikväll har jag sedan varit inne till Smarteyes och beställt glasögon. Ett komplett par glasögon med bågar och slipade glas kostar 1499:-, och jag var tvungen att fråga hur det kommer sig att de kan ha så pass bra priser på sina glasögon medan andra butiker tar nästan dubbelt så mycket betalt. Tydligen har Smarteyes inga mellanhänder utan beställer glasögonen direkt från (var det?) Honkong, vilket gör att de kan hålla priserna nere på sina produkter, och dessutom säljer de inga märkesbågar, vilket är en del av förklaringen. För mig som vill ha ett par enkla, men snygga, och inte allt för dyra glasögon, verkar Smarteyes passa bra. Bra service idag och jag tycker att jag hittade ett par snygga bågar, så det ska bli spännande att se om några veckor när jag får hämta ut dem.  
 
foto taget med min iPhone
 
 
Nu dags att ta kvällen. Idag är sista dagen på sommarlovet och imorgon väntar arbetsdag, fotbollsträning och full rulle. Tyvärr har jag en oroskänsla i magen och jag kan inte sätta fingret på vad det är som oroar mig... Återstår att se. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!