1a oktober är här....

Imorse var det åter bara några få plusgrader när jag skjutsade iväg Elias och Simon till förskolan och hösten är verkligen här. Jag har suttit och kikat tillbaka i bloggen nu en stund och åh så jag börjar längta till Thailand nu. Det är mindre än två månader kvar tills vi åker och det ska bli så underbart härligt att få njuta av sol, pool, thaimassage, god mat, och att bara få vara med familjen i två veckor. Vi åker tillbaka till samma by, samma hotell och vet (nästan) precis vad som väntar, vilket känns tryggt och bra. Resan till Thailand och Kamala i december 2012 var jättemysig och det är kul att kika på gamla bilder, och Simon var verkligen liten då. Sötnöten. 
 
Idag har jag bokat in tid (redan imorgon) så att Noel får första dosen Twinrix inför vår resa, och sedan kommer han att vaccineras ytterligare två gånger med två veckors mellanrum, för att sedan få sista sprutan i november. Stackars liten som kommer att stickas så många gånger på kort tid, men då ingen av sprutorna riktigt kan tas innan ettårsålder så blir det intensivkörning nu istället. Det viktigaste är att han har sitt grundvaccin innan vi åker. 
 
Nu är det lunchdags och om två timmar är det dags att hämta hem Elias och Simon från förskolan. Noel har blivit hes och jag vet inte om han håller på att bli förkyld, eller om han har tappat rösten/blivit hes för att han har skrikit mycket på sistone. (Projekt 'Att få Noel att sova i egen säng igen' har nämligen börjat och Noel är inte helt med på noterna, vilket han klart och tydligt har visat i några kvällar. Men, skam den som ger sig och protesterna blir kortare och kortare för varje dag.)         :) 
 
Hoppas ni har en bra onsdag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!