Simon 3år

 
 
 
Den sista maj fyllde vår Simon äntligen 3år. Som han har väntat. Och, vi också för den delen. Det känns som att han har nått en liten gräns och håller på att bli en kille nu, inte bara en liten kille utan en kille. Bara nu under våren har han blivit torr både dag- och nattetid, vilket vi har mummu och ukki att tacka en del för då moroten har varit att han får följa med på husbilssemestern tillsammans med Elias och kusin O om han inte har blöja. Det har fungerat. Duktige kille! 
 
Samtidigt som Simon håller på att växa upp finns det små detaljer som jag försöker hålla kvar som 'gör' honom liten fortfarande. Simon älskar att prata, och han gör det från det att han vaknar på morgon tills det att han somnar på kvällen. Vissa ljud sitter inte helt än utan kommer nog senare, men sedan finns det hela ord som Simon fortfarande säger 'fel' och jag/vi har så svårt att rätta honom för när vi väl gör det, rättar honom, kommer han att börja säga rätt och därmed är det söta borta för evigt. Då kommer han verkligen bli stor. Jag tror att vi måste filma honom med videokameran när han säger just dessa ord, och på så sätt föreviga hans tal. 
 
Några av Simons ord som är så söta: 
 
putan = flygplan 
kåsså = också 
Ias = Elias 
kässa = väska 
 
 
På födelsedagsmorgonen firade vi Simon med sång och födelsedagspaketer, även om det tog några minuter för Simon att vakna till och sluta gråta. Stackarn, inte lätt att bli väckt till sång. När han hade hämtat sig öppnade Simon dock glatt sina paketer och när eftermiddagen kom fixade vi ihop ett spontant födelsedagskalas och bjöd in tremänningarna E, A och J med föräldrar. Simon önskade sig en massa jordgubbar, och han älskar glass, så det fick bli en väldigt enkel glasstårta med jordgubbar på som födelsedagstårta. Simon blev jättenöjd.         :) 
 
Spontant treårskalas: 
 
 
 
 
Uppe i stugan lyckades Simon ramla i både ett dike och bli genomsur, bränna sig på brännässlor, samt ramla in i öppna spisen med huvudet före under vår vistelse. Inte lätt att bli stor samtidigt som man är liten. Nu har han en fint grön och gul jättebula på huvudet. Älskade kille. 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!