Denna mammas vardag

Jag skulle vilja - börja läsa en bok ikväll, och fastna i den. Eller, så skulle jag vilja krypa ner i soffan och se en romantisk komedi. Eller, påbörja något pyssel som jag har i huvudet. Eller, mindre roligt, ta tag i och sortera tvätthögen nere i källaren. 

Jag har - fixat undan alla kvällsbestyr redan; tumlaren går, diskmaskinen går, alla matlådor är fixade, det är undanplockat ute på altanen, och allt är redo för natten. Varför? Jo... 

Jag kommer att - somna alldeles snart samtidigt som killarna. Jag gör verkligen det varje kväll nästan. En mammas vardag. Nej, kanske inte. Men, denna mammas vardag. Jag önskar att jag hade mer kraft och kunde göra mer. Hur ska jag få det? Jag har dessutom de senaste tre veckorna dragit ner på kaffe från sex-sju koppar/dag till tre, så hinka kaffe är längre inget alternativ heller. Måste klura ut något. 

Avslutar med en lite somrig bild på Elias. Han älskar att bada och plaska, han. Efter att det hade regnat idag kom solen åter fram, och då åkte badbyxorna på och Elias ner i poolen.      :) 

bild via Instagram - iamisvarld



Nighty-Night! 


Kommentarer
Postat av: Anonym

När barnen somnat blundar jag för alla måsten kryper ner i soffan med en bok eller kollar på teven en stund. Att man på väg till sängen kliver på någon leksak gör inget. Den kan man plocka en annan gång. Har lärt mig leva med lite smuts i hörnen och leksaker på golvet, men det har varit svårt.

2014-06-09 @ 22:06:53

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!