Dopsamtal och lek.....

Idag har vi varit iväg på dopsamtal med prästen som ska döpa Noel. Jag har gått och funderat på när prästen ska ringa och boka tid för samtal då man brukar ha ett dopsamtal 1-2veckor innan dopet, och igår kväll ringde han äntligen. För kunna bocka av samtalet från checklistan så bestämde vi att vi skulle ses redan idag, och sagt och gjort så var vi på plats på pastorsexpeditionen halv tio i förmiddags. Då det går diverse sjukdomar, bland annat magsjuka som jag är så rädd för, på förskolan så är Elias och Simon hemma idag. De fick snällt följa med på dopsamtalet och skötta sig riktigt bra där de satt vid bordet, Elias spelade på sin spelplatta och Simon på min iPhone. Noel sov.        :) 
 
Jag under hösten valt att inte alls åka till ÖppnaFörskolan då jag inte har velat att Noel ska åka på några hemska förkylningar eller sjukdomar (tänker på RS), trots att Elias har velat komma iväg lite då och då. Då vi idag ändå var i samma byggnad smet vi in en timma på ÖF och ojojoj så Elias och Simon lekte och busade i huset som finns där. Jag försökte knäppa kort men hann inte med. Huset ser i alla fall ut såhär och Elias och Simon var där inne.      ;)   
 
foto taget med min iPhone 
 
 
 
Till slut var jag dock tvungen att säga till dem att dämpa sig lite då örat på väggen lyste rött när de höll på att busa som mest. Slutsats, de var överlyckliga över att komma iväg till ÖppnaFörskolan och vi får helt enkelt ta oss iväg mer nu under våren. Noel kikade sig bara omkring, där han satt i mitt knä, men fick inte alls ro när han skulle äta så tillslut fick vi åka hem då han var jättehungrig och trött.
 
Nu står lek, städ, ICA Maxi-shopping, kalasförberedelser och mys på eftermiddagens ToDo-lista. Dags att sätta igång.
 
Hoppas ni har en bra dag!  
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!