Noel - fem månader

 
 
 
 
Idag blir han fem månader, Noel, och det har hunnit hända en del under den senaste månaden. Bara några dagar (kan det ha varit två-tre dagar?) efter sin fyramånadersdag började Noel att greppa efter saker och nu har han gärna en leksak i händerna som han gnagar på alternativt viftar med när han leker. Favoriten är nog Lamaze-älgen som han oftast har i bilen eller när vi är ute på ärenden. Han har nu i veckan även upptäckt att han har en högerfot (den vänstra har han inte upptäckt än) som han greppar speciellt när vi byter på honom. Det återstår att se när/om han kommer att börja smaska på den också. Annars tycker han fortfarande om när vi byter på honom och är han lite arg eller ledsen är det ett perfekt sätt att få honom nöjd igen. Sedan är storebröderna fortfarande storfavoriter och Noel älskar när de busar med honom. Åh, så han skrattar! Så underbart att höra. 
 
Igår, dagen innan Noels femmånadersdag, tog vi fram HokusPokus-stolen som Noel ska få sitta i när han äter mat. På sistone har han varit väldigt upprörd/arg och inte alls velat ligga på golvet eller sitta i sin gunga när vi har ätit mat, och nöjd har han blivit först när P eller jag har tagit upp honom och han har fått sitta i knät på oss. Så, för att få en lugnare stund vid matbordet får han från och med nu helt enkelt sitta med. Gissa om han var förvånad och nöjd igår! Sötnöten. 
 
På BVC idag vägde Noel 7950g, han är 65cm lång och följer sin kurva bra. Det är alltså en 8kilos kille vi har här (nästan) och det känns när man sitter och håller honom mest hela tiden om dagarna. Noel tycker fortfarande mest om att stå upp i knä på någon utav oss, alternativt sitta på golvet. Att ligga på mage är sådär. Och, jag måste erkänna att vissa dagar tar på krafterna då han inte är nöjd med att vara själv och jag är trött. 

Under månaden som gått har Noel även döpts, så nu heter han verkligen Noel. Jag ser fram emot vad som väntar under kommande månad, smakisar, att Noel lär sig sitta med stöd, att gåstolen tas i bruk på riktigt, och allt annat han kommer att lära sig. Det händer verkligen mycket nu. Älskade Noel! 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!