Måndagen - check!

Måndag igen och första dagen på vår mest hektiska vecka detta år (tror jag). Vi får skylla oss själva för att vi har bokat in släktkalas, dop och barnkalas denna helg, men samtidigt kommer det att vara skönt att ha allting gjort. Det var i alla fall så vi resonerade när vi bokade in allt. 
 
Hursom, gårdagen ägnade vi åt att plocka och dona härhemma, och P var iväg till lokalen där vi ska ha dopfikat och kalaset och bubbade möbler. Idag har Noel och jag varit in till stan och beställt tårtor av olika slag, köpt diverse på en partybutik, samt annat som stått på ToDo-listan. Efter att ha varit i farten sedan nio imorse så känns det som att allt som vi får gjort ikväll här hemma är bara en bonus då jag nu är helt slut. Tror till och med att det blir Middagsbuffe á la leftovers ikväll. 
 
Mitt söta och glada sällskap idag under shoppingturen: 
 
 
 
 
foton tagna med min iPhone 




Jag kan inte låta bli att knäppa kort på denna söta varelse. Jag tycker det är kul att gå och shoppa med Elias och Simon också, men Noel är mycket lugnare (speciellt när han sover större delen av shoppingturen). Och jodå, visst kräktes han ner mig idag igen på stan, Noel. Jag trodde att vi klarade oss ganska lindrigt undan och upptäckte först efter att ha varit inne i en butik att jag hade kräks längs ena sidan på koftan. Undrar jag vad personalen i butiken som jag pratade med tänkte, men å andra sidan sa de ingenting så har jag tur såg de ingenting..... Hmmm....        ;) 

Nu ska vi lyssna på SeanBanan här hemma och skaka rumpan. Eller, dansa.       ;)
Hoppas ni har en bra måndag! 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

vad gör man när man "bubbar möbler" ? :)

och lycka till med helgen!

Svar: Hihihiiii..... man bär, drar, sliter, försöker och kämpar lite till för att konstatera att krafterna går åt helt och hållet! :) Tack, det behövs!
kram!
Ami

2014-02-10 @ 18:07:10

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!