Elias simmar!!!

 
 
 
 
Elias simmar! På riktigt! Och, det är så coolt! (Så stolt mamma här. Pappa också för den delen.) 
 
Ända sedan hösten 2013 har Elias gått på simskola och han har älskat det från första stund. Är det någonting han har sett fram emot varje vecka så är det simskolan. Visserligen har både P och jag tyckt att Elias i omgångar mest har lekt och plaskat på simskolan, så pass mycket så att vi har fått påminna om att det faktiskt är SIMskola han går på, inte Plask&Lek-skola. Hursom, Elias har älskat och älskar simskolan. I somras, när vi hade fått upp poolen nedanför altanen, tog han flera gånger under dagen på sig badshortsen för att bada, plaska och ta några simtag i poolen. Visst gjorde han det bland annat för att det var så varmt ute, men mest för att han helt enkelt älskar att simma. Samma sak var det uppe i stugan i somras; där simmade, plaskade och lekte Elias för fullt med sina tremänningar. 
 
Innan vi kom hit till Thailand för en vecka sedan, sade både P och jag att det ska bli spännande att se när Elias släpper taget och börjar simma utan simpuffar. Nu är vi där! Elias kan ta av sig puffarna, hoppa ner i vattnet, och simma in till kanten eller över till andra sidan poolen, om han nu vill det. Igår tog Elias och jag vår första simtur tillsammans och simmade en och en halv längd, säkert runt 40m. Åh, så coolt det kändes att han simmade där bredvid mig! Fler sådana turer kommer det att bli då P och jag har sagt att Elias nu, varje dag här i Thailand, måste simma minst en längd för att träna på att simma och bli ännu mer säkrare i vattnet. Än så länge tycker Elias att det är jättekul, så han kör på medan P eller jag håller koll. Det som känns riktigt bra är att veta att om Elias ramlar ner i vattnet så kommer han att klara sig genom att kunna simma tillbaka till kanten igen. Nu, som sagt, hoppar han mest hela tiden från kanten ner i poolen. Men, skulle han ramla så klarar han nog sig. Så coolt! Elias simmar!!!      :) 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Heja elias som kan simma. Isabell är på god väg och kan simma korta stycken, men inte någon hel längd. Njut nu av dom sista dagarna av eran resa. Ses på fredag när det är lucia.

2014-12-06 @ 16:25:59

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!