Han kan sätta sig upp!

Varje kväll innan läggdags bökar Noel runt runt i sängen innan han kommer till ro. I en, kanske två veckor, har han, medan han bökar runt som mest, lyckats sätta sig upp i sängen och varit jätteglad. Sängen är tacksam att öva på att sätta sig upp i då man inte glider runt som man gör på golvet, och detta har Noel som sagt övat på. I tisdags kom Noel på att han kan sätta sig upp då han låg på golvet, och det gick galant. Yeay! Han kan sätta sig upp! Nu hamnar Noel inte på mage så ofta då han helst av allt går längs med väggar, möbler, leksaker, ja allt, men om han gör det så kan han lösa situationen. Nu återsår att se när han kommer på att han kan ställa sig upp och gå iväg. Spännande!          :)  
 
En glad sprallig och nöjd Noel: 
 
 
 
 
Och, upptäckte nu när jag lade upp korten på datorn att de är jättesuddiga. Tur att jag och P även filmade när Noel satte sig upp, så att vi har det dokumenterat. I filmsnutten fick vi även med när Elias och Simon låg i soffan och bråkade om AppleTV-dosan. Kanske inte det roligaste att ha på film, men samtidigt hör det till vår vardag så varför inte!?        ;) 
 
Om en timma är det dags för Simons 3årskontroll på BVC och det är det enda vi har inbokat idag. Får se vad dagen i övrigt bjuder på. 
 
Hoppas ni har en bra dag! 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!