Babykort på Gimlins

Det finns några saker som jag borde ha gjort för alldeles för länge sedan, saker som jag mellan varven totalt glömmer bort, men dessa saker ligger så klart omedvetet och stressar mig. Jag har funderat på att skriva en ToDo-lista, eller Jobbiga-listan, så att jag inte glömmer bort sakerna så att tiden rinner iväg. Jag borde verkligen ta tag i den biten... 

Hursom. Idag, sådär fem månader för sent, kom vi äntligen iväg till fotografen för att knäppa babykort på Noel. Både Elias och Simon har varit med i Babyklubben på Gimlins och då har vi knäppt kort på dem när de har varit sex månader samt 1år gamla. Med Noel har vi inte hunnit ta oss iväg. Suck... Så, idag klämde vi in alla möjliga typer av kort och körde sex månaders- och 1årskort ihop. Stackars Noel var helt slut efteråt och somnade i bilen nästan direkt när vi skulle åka hem. Men, jag tror att några kort blir riktigt fina och det viktigaste är att vi har tagit babykorten. Så skönt att kunna checka av det på listan. 

Utanför Gimlins tänkte jag knäppa kort själv på killarna, men det gick inte alls då Noel hellre ville dyka ner i fontänen. Så, istället var det bara Elias och Simon som fastnade. Och, de skötte sig för övrigt jättebra medan vi knäppte kort på Noel.       :) 

bild via Instagram - iamisvarld


Hopas ni har en bra onsdag!
Bye! 


Kommentarer
Postat av: Susanne

Kul med kort. Har bokat fotografering av mina två om några veckor. Hoppad på fina bilder.

2014-08-27 @ 21:10:27

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!