Det blev en jättesöt liten kille - igen!

 
Det blev en jättesöt liten kille - igen! 
 
 
 
 
Precis för ett dygn sedan, lördagen den 28september 2013 klockan 23.27, kom vårt tredje lilla knyte till världen - och det blev en kille på 3868g, som är 51cm lång, och som mår jättebra. Och, som är så liten! Älskade knyte! 
 
Medan Elias och Simon spenderade gårdagen tillsammans med sin farmor, och sedan sin mummu som kom på kvällen, var P och jag in till förlossningen och kämpade under dagen. Allt gick bra, även om jag var beredd att ge upp där ett tag, och idag vid 15-tiden idag åkte vi hem och har spenderat kvällen hemma med våra två stora killar. Ojoj så stora både Elias och Simon har blivit! Simon är fascinerad av sin lillebror, men har inte riktigt koll och vill gärna bära runt på honom, så man måste ha koll på Simon hela tiden. Elias är jättefin med sin minsting till lillebror, klappar honom på kinden, på pannan, gnuggar näsa, hämtar blöjor och väljer ut kläder, ja allt som en fin storebror gör. Älskade killar, säger jag!      :)
 
Nu är det kväll, och jag hoppas att vi alla kan ta igen oss lite inatt, det blev inte många timmars sömn natten till idag. Imorgon väntar en ny dag, och vi ska bekanta oss mer med nykomlingen i familjen. Tänk att vi har tre killar nu. Det känns så konstigt samtidigt som det är hur naturligt och självklart som helst. *lycklig* 
 
 
Tack alla, för alla gratulationer!!!! 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh så härligt! Grattis igen!!

2013-09-30 @ 05:45:58
Postat av: susanne

Grattis och förstår att storebröderna tycker det är spännade med en ny liten bror.

2013-09-30 @ 06:20:16
Postat av: Emma Adolfsson

Grattis Ami! Triss i pojkar. Fantastiskt!

Kram Emma

2013-10-01 @ 11:06:23

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!