Noel

 
foto taget av min duktige morbror
 
 
Jodå, Noel heter han, vårt lilla knyte som inte är så jätteliten längre. Eller jo, det är han, det beror på hur man ser på det. Det har gått 17dagar sedan han föddes och det har tagit oss tid att hitta rätt namn till vår minsting till kille. (Ska även lägga till att vi inte heller har stressat.) Under första veckan hette han knytet, bebisen, Noel, Hugo, Liam och Edvin, men det är en Noel vi har fått. Namnet Noel har hos mig legat i topp många månader tillbaka, men då en arbetskamrat fick en liten kille hon också, och döpte honom till just Noel, har vi funderat på om det är ett annat namn vår lille kille ska ha. Men nej, det är en Noel. Dock säger jag fortfarande bebisen eller knytet ibland av bara farten då vi har sagt det så länge om vår lille kille.   
 
Noel är hittills jättesnäll och sover mest hela tiden. Ibland gör han sig hörd för att påminna om att han vill äta, ha ny blöja eller bara vara nära. Efter 11dagar vägde han på första BVC-besöket 4195g, så han äter och går upp i vikt som han ska. Imorgon är ett hembesök inbokat och i slutet av veckan har jag tänkt gå iväg till BVC för att väga igen.  
 
Elias och Simon tycker för övrigt jättemycket om sin lillebror och vill gärna sitta i soffan och hålla honom, för att inte tala om alla tillfällen de vill pussa på honom. Hoppas det håller i sig. Tänk att vi har fått tre så fina killar. Älskade killar!   
 
Bröderna Elias - Simon - Noel: 
 
 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jättefint namn! Goa killar, det är juh så det drar lite i livmodern på mig med.. men nä, här blir det _nog_ inga fler :)

2013-10-15 @ 17:14:31
Postat av: susanne

fint namn. ni har ett gäng härliga grabbar

2013-10-15 @ 18:37:23

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!