Snäll kille och shopping...

 
foto taget med min iPhone 
 
 
Den här söte killen är verkligen snäll. Och, jag hoppas hoppas att det håller i sig. (Nästan så att jag inte vågar säga något då jag är rädd att det kommer att ändra sig. Peppar peppar!) De senaste nätterna har han ätit kvällsmål och somnat vid 21-tiden för att sedan vakna runt 05-06 för att först äta igen och sedan somna om. Han sover jättebra om nätterna! Dessutom somnar jag oftast i soffan om kvällarna (stakars P) så jag får också oftast många timmars sömn, jag också. En utvilad mamma här, och det är skönt att stiga upp om morgnarna då jag har kraft. 
 
Idag har Noel och jag varit iväg och shoppat och det gick jättebra, det också. Det är ganska skönt att gå och shoppa med Noel om jag inte är stressad och kan ta shoppingen i hans takt. Med Simon och Elias måste jag hela tiden vara med och hålla koll på dem så att de inte springer på någon, plockar på sig något som vi inte ska ha eller vandrar iväg utan att ha koll på var jag är. Noel, han ligger där han ligger i vagnen.      :) 
Idag passade han på att äta nästan direkt när vi kom in till stan, vilket passade mig bra då han efter det bara skulle sova och jag då i lugn och ro kunde kika på kläder. Dock kräktes han ner halva min vänstra arm som tack för maten, och jag kunde bara konstatera att jag har blöjor, nya kräkhanddukar, våtservetter och ombyte till Noel i skötväskan - men ingenting till mig. Suck. Tur i oturen hade jag på mig en vit tunn tunika som inte alls sitter tight, vilket gjorde att det inte märktes (hoppas jag) att ärmen var blöt och under shoppingturen torkade den. Enda nackdelen, vilket jag under shoppingturen också upptäckte, var att jag givetvis luktade kräks. Hmmm.... Ska nog packa ner en extra tröja/tunika i skötväskan då jag antar att detta inte var den enda gången jag kommer att vara nedkräkt. 
 
Nu är det dags att sova och vi säger HejDå för idag! Ser ni handen som vinkar?! Söte lille kille.     :) 
 
foto taget med min iPhone
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!