Noel - två månader gammal

Idag blir Noel två månader. Två månader! (Och, precis så här kände jag tydligen när Simon var lika gammal: att tiden går alldels för fort och att jag inte hinner med.) 
 
 
 
 
Noel är verkligen en jättesöt och jättesnäll liten kille som verkligen inte gör mycket väsen av sig. (Peppar! Peppar!) Visst kan han också gråta, och ibland panikgråta, men då är det någonting som inte är bra och han behöver pysslas om. Annars sover han fortfarande ganska mycket, men har längre och längre vakna perioder då han pratar, ler, ser sig omkring och upptäcker världen, samt övar på att trycka ifrån med benen och stå upp. När han orkar ler han jättestort. Han skrattar också lite då och då, och det är så jättesött. Han skrattar även i sömnen ibland, och vi kan inte låta bli att undra vad det är han drömmer om som är så roligt. Älskade söta lille kille! 
 
På BVC-besöket i tisdags vägde och mätte vi åter Noel, och han väger nu 6030g och är 58cm lång. Han växer! Nu har han storlek62-68 på kläder och jag hoppas att han kommer att kunna ha denna storlek ett tag framöver. Besöket inkluderade även ett läkarbesök då Noel hunnit bli 8veckor, och enligt läkaren är allt precis som det ska med vår lille kille. Skönt. Dock påminde BVC-sköterskan om att Noel ska fortsätta öva på att ligga på mage för att öva upp nacke och rygg, och detta har vi börjat med idag först och måste absolut fortsätta med varje dag nu framöver. 
 
Den senaste veckan har Noel somnat runt kl.20-21 och sedan sovit fram till kl.05-06 för att vakna och äta, jättelyxigt. Igår somnade han kl.21 och vaknade först kl.07 imorse för att äta. Åh, så jag hoppas att detta håller i sig. Det är så coolt att uppleva denna sida också då både Elias och Simon vaknade varannan-tredje timma för att äta nattetid. Sedan vill Noel heller inte ta nappen, och vi tänker heller inte tvinga honom att ta den om det är så att vi kan slippa hela alltet med napp. Som sagt, coolt att få nya erfarenheter. 
 
Noel har dock ej fått börja gymma än, och de närmaste dagarna måste vi klura ut var vi ska placera baby-gymmet här hemma. Med Elias och Simon var det inga problem, vi kunde placera baby-gymmet nästan var som, men nu far storebröderna runt överallt i rasande fart med sina Bobby-bilar så att lägga ner Noel på golvet kan vara rent av livsfarligt för honom. Måste klura vidare på hur vi ska lösa baby-gym-problemet här......  
 
 
 
 
Nu dags att sova och hoppas på att natten blir lika lugn som tidigare nätter. Tänk, hela två månader är han, vår Noel. 
 
Nighty-Night! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!