Med surfplatta och iPad....

God morgon!

Vi har börjat denna lördagsmorgon i lugn takt med mys i soffan. Elias kom på att han ville ha ett spel där han får öva på bokstäver på sin surfplatta, och det har han fått installerat nu. Väldigt bra och smidigt sätt att öva på bokstäver, och han verkligen suger i sig bokstäver och ljud. Simon ville inte vara sämte utan också ha en platta att sitta med, så han fick låna sin pappas iPad och måla. Nöjda småkillar och nöjda föräldrar.    ;) 

 

bilder via Instagram - iamisvarld 

 

 

Vad vi hittar på annars denna lördag har vi inte bestämt än. Småkillarna verkar ha mer kraft idag och har sovit gott inatt, så vi håller tummarna för att förkylningen går över snart. Igår guckade Simons vänstra öga lite, det efter att han hade sovit lunch, men det har inte blivit värre och vi hoppas på att det inte är ögoninflammation (som vi igår trodde) utan att det bara var vanligt morgongojs. Vi avvaktar och ser i alla fall, och tar dagen som den kommer. 

 

Ha en skön lördag! 

Bye for now! 

 


Kommentarer
Postat av: Maddi

Hoppas de piggnar på sig, här går vi åt andra hållet... Mio hostar och klagade nu ikväll på ont i örat :( Vad är det för spel Elias spelar?
Kram

2013-01-26 @ 20:55:55
URL: http://Hokori-fallenangel.blogspot.com

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!