Magen v.36

 
 
 
 
Tänk att vi idag går in i vecka 36! Jösses! Det är inte alls länge kvar tills vi har ett litet nytt knyte här hemma, speciellt med tanke på att det kan vara så att knytet bestämmer sig för att komma tidigare. Både P och jag har en känsla av att det kan bli så, så vi får se vad knytet vill. Enligt appen på iPhonen är det 34dagar kvar, och 87,9% av graviditeten har passerat. Ojojoj.....  
 
För att dokumentera bad jag P knäppa kort på magen idag, och både jag och knytet mår bra. Tror jag, i alla fall. Imorgon är det åter dags för ett besök på MVC, så vi får se vad alla värden säger då. Blodtrycker har faktiskt varit lite högre de senaste gångerna jag har varit iväg, jämfört med blodtrycket i våras, så jag håller tummarna för att det inte är något att oroa sig för nu. Annars lider jag nu mest av att jag svullnat upp så mycket de senaste veckorna och har ont i händerna mest hela tiden, och imorgon ska jag faktiskt höra efter om det finns vätskedrivande tabletter som gravida kan ta. Jag springer hellre på toaletten hela tiden än har ont. Jag har bestämt för mig att jag en gång i tiden dessutom haft fotknölar också, men de har gått och gömt sig någonstans. 
 
Jag försökte mig idag på ett sådant där magkort med ett hjärta på, som alla andra gravida tar nu för tiden, och det blev väl sådär. Nu har jag i alla fall gjort det och kan släppa den tanken. Helt klart bäst lyckades Elias, sötnöten, som också ville dokumentera sin mage precis som jag. (Trots lite suddig bild.)       :) 
 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!