E igår och E idag

Igår åt vi snabbmiddag i klubbstugan så att vi skulle få ihop dagen och tid tillsammans. Plötsligt, när vi satt och åt, pekade Elias på ett av flygplanen som hänger uppe i taket och sade: 
 
- Titta! Där är ett E! 
 
 
Och, visst hade han rätt. Sedan tittade vi på planet och pratade lite om bokstäverna, tills han upptäckte planet bredvid och hans E där också. Jag kan inte låta bli att tycka att det är coolt att han känner igen sin bokstav. Sedan pratade vi lite om de andra bokstäverna på planen, bland annat S (som slingrar sig som en orm) och T (ett rakt streck med ett tak på, som också är morbror Tommys bokstav). 
 


 
 
 
Idag på väg hem från dagis gick vi som vanligt förbi biblioteket och vårdcentralen när Elias plötsligt utbrast: 
 
- Titta, mamma!!!! Ett E!!!! Däääär!!!! 
 
 
Han pekade på skyltarna som sitter på väggen, skyltar som vi ofta har gått förbi. Nu kunde jag inte riktigt avgöra om det var bokstaven E som Elias verkligen pekade på då det var lite svårt att veta vart hans finger pekade, men jag tror ändå att han pekade rätt. När vi hade kikat på E en liten stund fick Elias syn på ett T. Han kom inte ihåg vad bokstaven heter, men beskrev den som vi gjorde igår (ett rakt streck med ett tak på) och sedan försökte vi hitta T. Vi stod där säkert fem minuter och tittade, pratade om bokstäver, tittade igen, pekade och försökte lista ut vad det var vi pekade på. Så jättecoolt! Tänk att skyltar plötsligt blivit intressanta!    :) 
 
 
 
 
Bye! 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!