Ullareds Camping & Stugby

Jag måste säga att Gekås Ullared verkligen satsar. Förra veckan sålde varuhuset för 31miljoner kronor på en dag, rekord för detta år om jag förstod det rätt. Mitt i Ullared växer ett hotell fram som ska stå klart till våren 2013, och Ullareds Camping & Stugby hyr ut stugor av olika storlek, samt husvagnar, har bastu, badtunnor och bygger just nu en slalombacke och skidanläggning. Som sagt, Ullared satsar verkligen och att sysselsätta alla familjemedlemmar medan de som är intresserade är iväg och shoppar kommer inte vara svårt alls.
 
I två dagar har vi hyrt husvagn på Ullareds camping, och det var faktiskt mysigt. Nu är inte servicehuset något speciellt utan väldigt enkel, men det fungerar. (Allra finaste servicehuset har vi stött på på ParkenZoo Camping och trots allting som uppkommit de senaste veckorna återvänder jag faktiskt dit gärna igen.) Hursom, att campa i avsikt att spendera dagen/dagarna inne på varuhuset är perfekt och husvagnar och stugor är mysiga. Vi som är lite tekniknördar saknade dock eluttag i husvagnen (det fanns endast ett), och när vi skulle ladda datorer, Ipad, iPhones och ha kaffekokaren igång gick det inte alls. Sedan kan vi inte alls förstå varför husvagnarna inte har vatten och avlopp igång, och det gjorde saker lite mer omständigt men det gick. Annars som sagt, var det mysigt och vi kommer nog bo där fler gånger då det är så pass bekvämt att ta sig till varuhuset och storshoppa.     :)
 
 
 
Nu har vi kommit halvvägs hem, stannat till här hos mina kära föräldrar för att sträcka på benen och ätit middag, och ska alldels snart fortsätta hemåt. Det är mysigt med små turer ibland, och att campa på sena hösten är inte alls dumt.     ;)
 
Bye Bye!
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!